Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
звезда

ЏЕНИФЕР ЛОПЕЗ открила детаље из приватног живота: "Нисам рођена у породици са новцем. Рекла сам да ћу ипак покушати"

Џенифер Лопез каже да је "преживела" посао забаве јер ју је мајка учинила јаком.

1644306742_d9937cf66e19dfba499b195dffda86f06af9c408.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Џенифер Лопез током прошле године имала је пуне руке посла, па како на музичком пољу, тако и у свету филма. Ускоро очекујемо премијеру њене нове комедије, а певачица и глумица након дужег времена дала је интервјуее у којим је открила делиће приватног живота.

Џенифер је гооврила о породичној динамици код куће, а посебно се осврнула на то како ју је однос са мајком Гвадалупе Родригез припремио за будућност.

Прочитајте још: НИ НАЛИК ДАНАШЊЕМ ЛУКСУЗУ: Погледајте како је изгледала прва кућа Дејвида и Викторије Бекам (ФОТО)

- Мама ме је је увела у мјузикле и упознала ме са свим врстама музике. Ја сам забављач због своје маме. Али такође сам у стању да преживим ствари које сам преживела у овом послу јер је моја мама била тешка. Мислим да није могла да схвати за шта ме спрема, али јесте - рекла је Џенифер за Ролинг Стоне.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Лопез потиче из породице која није имала веза у свету у коме се касније нашла и постала веома успешна.

- Увек се осећам као да сам дошла са дна. Увек. Осећала сам се као да нисам ја та особа која је требало да се нађе на том месту. Нисам рођена у породици са новцем. Не познајем никога у послу. Само сам отишла и рекла:"Покушаћу. Покушаћу да уђем овде."

И заиста је успела, постала је једна од најважнијих личности музичке и драмске индустрије.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

И заиста је успела да заради своје место у индустрији, али Лопез је рекла да још увек постоји неповезаност између тога где је она и где жели да буде.

Прочитајте још: Лејди Гага објавила фотографију на којој је у потпуно КУЋНОМ ИЗДАЊУ: Ово се не виђа често (ФОТО)

Џенифер не иде добро само на пословном плану, током прошле године обновила је везу са глумцем Беном Афлеком и чини се да је заиста срећна, а то потврђује и речима:

- Никада нисам била боља. Налазимо се у једном веома лепом тренутку. Осеђам се срећно и поносно што сам са њим. Прелепо је што је наша љубавна прича добила другу шансу - искена је Џенифер.


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas