Oglas
· · Komentari: 0
zvezda

DžENIFER LOPEZ otkrila detalje iz privatnog života: "Nisam rođena u porodici sa novcem. Rekla sam da ću ipak pokušati"

Dženifer Lopez kaže da je "preživela" posao zabave jer ju je majka učinila jakom.

1644306742_d9937cf66e19dfba499b195dffda86f06af9c408.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dženifer Lopez tokom prošle godine imala je pune ruke posla, pa kako na muzičkom polju, tako i u svetu filma. Uskoro očekujemo premijeru njene nove komedije, a pevačica i glumica nakon dužeg vremena dala je intervjuee u kojim je otkrila deliće privatnog života.

Dženifer je goovrila o porodičnoj dinamici kod kuće, a posebno se osvrnula na to kako ju je odnos sa majkom Gvadalupe Rodrigez pripremio za budućnost.

Pročitajte još: NI NALIK DANAŠNJEM LUKSUZU: Pogledajte kako je izgledala prva kuća Dejvida i Viktorije Bekam (FOTO)

- Mama me je je uvela u mjuzikle i upoznala me sa svim vrstama muzike. Ja sam zabavljač zbog svoje mame. Ali takođe sam u stanju da preživim stvari koje sam preživela u ovom poslu jer je moja mama bila teška. Mislim da nije mogla da shvati za šta me sprema, ali jeste - rekla je Dženifer za Roling Stone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Lopez potiče iz porodice koja nije imala veza u svetu u kome se kasnije našla i postala veoma uspešna.

- Uvek se osećam kao da sam došla sa dna. Uvek. Osećala sam se kao da nisam ja ta osoba koja je trebalo da se nađe na tom mestu. Nisam rođena u porodici sa novcem. Ne poznajem nikoga u poslu. Samo sam otišla i rekla:"Pokušaću. Pokušaću da uđem ovde."

I zaista je uspela, postala je jedna od najvažnijih ličnosti muzičke i dramske industrije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

I zaista je uspela da zaradi svoje mesto u industriji, ali Lopez je rekla da još uvek postoji nepovezanost između toga gde je ona i gde želi da bude.

Pročitajte još: Lejdi Gaga objavila fotografiju na kojoj je u potpuno KUĆNOM IZDANJU: Ovo se ne viđa često (FOTO)

Dženifer ne ide dobro samo na poslovnom planu, tokom prošle godine obnovila je vezu sa glumcem Benom Aflekom i čini se da je zaista srećna, a to potvrđuje i rečima:

- Nikada nisam bila bolja. Nalazimo se u jednom veoma lepom trenutku. Oseđam se srećno i ponosno što sam sa njim. Prelepo je što je naša ljubavna priča dobila drugu šansu - iskena je Dženifer.


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas