· · Komentari: 0
POČECI

NI NALIK DANAŠNJEM LUKSUZU: Pogledajte kako je izgledala prva kuća Dejvida i Viktorije Bekam (FOTO)

Dejvid i Viktorija Bekam nisu uvek živeli u prostranim osamljenim vilama širom sveta.

1644245262_profimedia-0017446197.jpg
Foto: Profimedia

Prvi zajednički dom poznatog para nalazio se u Salfordu. Dejvid i Viktorija se 1997. još uvek nisu bili venčani, ali stvari su bile dovoljno ozbiljne da su se uselili zajedno.

Neko je iskopao snimak koji prikazuje veoma mladog Dejvida koji obožavaocima pokazuje svoj prvi skromni dom.

22-godišnji Dejvid je navodno kupio dom direktno od programera za samo 170.000 evra - mali iznos u poređenju sa Dejvidovom neto vrednošću od procenjenih 390 miliona funti.

Foto: ManchesterEveningNews WS

Na starom snimku, Dejvid je voditeljki sportskog kanala dozvolio da zaviri njegov i Viktorijin dom, u vreme kada je fudbalska legenda tek ušla u prvi tim Mančester junajteda. Dejvid je započeo obilazak svog doma u dnevnoj sobi od magnolije, sa kremastim sofama i kontrastnim tamnim zavesama. Na zidu su bile slike u tamnim ramovima i predmeti razbacani po sofi.

Pročitajte još: Sin Tanje Bošković imao TEŽAK ŽIVOT u Americi: "Brine o dvadesetoro dece, digao je ruke od onoga za šta se školovao" (FOTO)

Nakon obilaska dnevne sobe, brzo su se preselili u kuhinju gde je voditeljka pronašla kesu čipsa, sa ukusom sira i luka, sa Viktorijinom slikom odštampanom na prednjoj strani. Dejvid je tada rekao: „Ponekad je neprijatno kada želiš veliku kesu čipsa i odeš da je kupiš, a sa nje te gleda tvoja devojka."

Foto: Printskrin/Jutjub

Frižider sportske zvezde bio je prepun tofi čokoladica, jogurta, jagoda i malo šampanjca – očigledno savršena dijeta za fudbalera.

Nakon što su pregledali ormare u kuhinji i kikotali se nad Viktorijinom kesom čipsa, u glavnoj spavaćoj sobi je pružio obožavaocima uvid u njegovu garderobu. Dejvid je pokazao nekoliko šina i regala u uglu svoje spavaće sobe. Davne 1997. kolekcija patika od 15 pari bila je prilično impresivna, a voditelj je čak nazvao kolekciju koja se nalazila ispod radijatora „masivnom“.

Foto: Printskrin/Jutjub

Obilazak skromne kuće došao je neposredno pre nego što je imovina prodata za 40.000 evra više od cene za koju ju je kupio. Nakon što je prodao kuću sa četiri spavaće sobe za 210.000 evra, par se ubrzo preselio u svoju palatu vrednu 3 miliona evra u Hertfordširu.

Govoreći za jednu emisiju 2008. godine, Viktorija je objasnila da o domu para u Salfordu ima jako „lepa sećanja“. Tada je rekla: „Kada smo poslednji put bili u Mančesteru na svirci Spajs Grls, Dejvid i ja smo se odvezli do te kuće da pogledamo. Vežu nas tako lepe uspomene."

Foto: Printskrin/Jutjub

Znam da i Dejvidu nedostaje Mančester i da je i dalje u kontaktu sa svima. Prijavljeno je da je dom u Mančesteru koji je ranije bio u vlasništvu fudbalske legende i superzvezde Spajs Grls, poslednji put izašao na tržište 2014. godine.

Foto: Printskrin/Jutjub

Dejli star je objavio da je njegova tražena cena bila između 380.000 i 410.000 evra - ogromno povećanje u odnosu na ono koliko je vredelo krajem 1990-ih.

Dejvid i Viktorija sada poseduju više domova širom sveta, a njihova vila Holand Park vredna 36 miliona evra u Londonu je glavna porodična kuća od 2013. godine.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.