Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЏЕНИФЕР ЛОПЕЗ СЕ РАСПЛАКАЛА ЗБОГ БЕНА АФЛЕКА: У јеку приче о разводу ПРЕПЛАВИЛЕ је ЕМОЦИЈЕ

Певачица и глумица Џенифер Лопез у жижи је интересовања медија, будући да се шушкања о њеном разводу са Беном Афлеком не смирују, а сваким даном све је више знакова да је "љубави дошао крај".

1716373638_3816898_ben-aflek-dzenifer-lopez-profimedia0846521237_ff.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Ова уметница присуствовала је премијери филма "Атлас" у понедељак, без присуства Афлека, што је многима било сумњиво. Њу очекује и летња концертна турнеја, а тим поводом гостовала је у студију Џимија Кимела.

Расплакала се у емисији

Џими не би био Џими кад не се не би дотакао и приватног живота, а нарочито зато што се готово свакодневно у медијима може чути да у њеном браку не штима баш све савршено.

Чини се да је баш због тога вече попримило емотивни преокрет након што је Џеј Ло поделила искрену причу о свом сусрету са својим идолом, Барбаром Стрејсенд.

На питање о Афлеку се расплакала

Током разговора са Џимијем Кимелом, Џенифер се расплакала и то баш у тренутку када је причала о свом вереничком прстену, који јој је поклонио супруг Бен Афлек.

- Она ме је замолила да погледам свој веренички прстен који ми је Бен поклонио пре много година - рекла је Џенифер, па се писетила тог тренутка уз носталгични осмех.

Ова прича о прстену довела је до разговора о слави и притисцима који са њом долазе. Џеј Ло је рекла да јој је Барбара дала неколико добрих савета међу којима је и онај да у сваком филмском остварењу морате имати бар 5 добрих сцена, 5 сцена по којима ће вас упамтити.

Због чега се верује да је љубави дошао крај?

Ово дирљиво откриц́е долази у тренутку када су Џенифер и Бен под микроскопом због гласина о њиховој вези.

У медијима су се појавиле спекулације да пар, који се венчао у јулу 2022. након што је поново покренуо своју романсу у априлу 2021., можда живи одвојено.

Међутим, њихова недавна јавна појављивања на којима се јасно види да и даље обоје носе своје бурме ипак све те наводе баца у воду.

Касније, током разговора са Џимијем о својој деци код куц́е, Џенифер је алудирала на своје 'секси време' са Беном.

- Понекад радим секси ствари код куц́е, али они (деца) не знају за то - рекла је она.

Један од најлепших парова у Холивуду

Љубавна прича Џенифер и Бена одувек је била ствар холивудске легенде. Пар се први пут забављао почетком 2000-их, заокупивши машту јавности својом романсом да би раскинуо веридбу почетком 2004.

Једно другом су се вратил скоро две деценије касније, на велико одушевљење њихових обожавалаца.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas