Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Џони Деп донирао болници 800 000 долара: Хумани гест глумца одушевио свет

Иако је Амбер обећала исто, никада то није урадила

1657371379_dzonii.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Холивудски глумац Џони Деп претходних месеци налазио се у жижи интересовања због суђења са бившом супругом Амбер Херд. Након што је донесена пресуда у његову корист, он је одушевио једним дивним и хуманим гестом. Наиме, он је донирао новац зарађен продајом незаменљивих дигиталних токена (НФТ) Клиници за дечје болести у Перту.

Он је даровао невероватних 800 000 долара! Иако је Амбер обећала да ће донирати новац у хуманитарне сврхе, она то није урадила.

-Захвални смо свима који су одлучили да учествују у овој акцији. Ово је једна од највећих продаја НФТ-јева икада. Радујемо се будућим успесима - освануло је на Твитеру на налогу Депове организације "Не страхуј од истине".

Прочитајте још: Каја Остојић отворено након раскида са хрватским фудбалером: "Имам неке црне моменте"

 

Херд је нагодбом за развод од Депа добила 7 милиона долара, а обећала је да ће тај новац донирати болници, али се то није десило.

У јавности се спекулисало да Амбер није испунила своје обећање, а на суђењу је све признала.

Депова адвокатица, Камила Васкез, током суђења питала је Амбер да ли је тачна информација да није дала новац.

- Још увек то нисам урадила, иако морам истаћи да сам им помагала на друге начине. Када купиш кућу, не плаћаш је ођедном. Отплаћујеш је на рате -  одговорила је на Камилино питање.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas