Oglas
· · Komentari: 0

Džoni Dep donirao bolnici 800 000 dolara: Humani gest glumca oduševio svet

Iako je Amber obećala isto, nikada to nije uradila

1657371379_dzonii.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Holivudski glumac Džoni Dep prethodnih meseci nalazio se u žiži interesovanja zbog suđenja sa bivšom suprugom Amber Herd. Nakon što je donesena presuda u njegovu korist, on je oduševio jednim divnim i humanim gestom. Naime, on je donirao novac zarađen prodajom nezamenljivih digitalnih tokena (NFT) Klinici za dečje bolesti u Pertu.

On je darovao neverovatnih 800 000 dolara! Iako je Amber obećala da će donirati novac u humanitarne svrhe, ona to nije uradila.

-Zahvalni smo svima koji su odlučili da učestvuju u ovoj akciji. Ovo je jedna od najvećih prodaja NFT-jeva ikada. Radujemo se budućim uspesima - osvanulo je na Tviteru na nalogu Depove organizacije "Ne strahuj od istine".

Pročitajte još: Kaja Ostojić otvoreno nakon raskida sa hrvatskim fudbalerom: "Imam neke crne momente"

 

Herd je nagodbom za razvod od Depa dobila 7 miliona dolara, a obećala je da će taj novac donirati bolnici, ali se to nije desilo.

U javnosti se spekulisalo da Amber nije ispunila svoje obećanje, a na suđenju je sve priznala.

Depova advokatica, Kamila Vaskez, tokom suđenja pitala je Amber da li je tačna informacija da nije dala novac.

- Još uvek to nisam uradila, iako moram istaći da sam im pomagala na druge načine. Kada kupiš kuću, ne plaćaš je ođednom. Otplaćuješ je na rate -  odgovorila je na Kamilino pitanje.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas