· · Коментари: 0

ЏОНИ ДЕП У КАНУ: Како је легендарни глумац дочекан након медијске паузе узроковане разводом од Амбер Херд?

Џони Деп је једва успео да исконтролише емоције

1684331397_profimedia-0776538943.jpg
Фото: Профимедиа

Славни глумац, кога Србија обожава, Џони Деп, након медијске изолације за време суђења са бившом Амбер Херд, током 2022. године, појавио се на Канском фестивалу.

Деп је својим филмом отворио овогодишњи Кански фестивал, а одмах након премијере изашао је пред публику и добио екстатичне седмоминутне овације.

Глумац се под набојем емоција једва суздржао да не заплаче, док је публика на југу Француске одушевљено поздрављала његову изведбу Краља Луја КСВ и пружила му подршку након тешког суђења које је имао са Херд. Он је само махнуо публици на балкону и деловао затетечено одговорм и реакцијама.

Овације за Депа упркос свему

Деп је стигао у Кан где је дочекан од стране хиљада обожаватеља који су га подржали, и носили натписе испред Палате и дрхтали док су покушавали да додирну свог идола. Многи су били успешни у успостављању контакта са Депом, који је пет пуних минута стајао напољу са обожаватељима пре него што је прошетао тепихом.

Филм означава Депову најистакнутију глумачку улогу од завршетка његове правне битке против бивше супруге Амбер Херд 2022. Иако је порота стала у Депову корист, глумац остаје по страни Холивуда због оптужби за злостављање које су се појавиле током суђења. Директор фестивала разговарао је са новинарима уочи отварања и осврнуо се на Депово присуство у Кану.

- Не знам за слику Џонија Депа у САД. Искрено да вам кажем, у свом животу имам само једно правило: то је слобода мишљења, слобода говора и деловања у законском оквиру. Да је Џонију Депу забрањено да глуми у филму, или да је филм забрањен, не бисмо били овде и причали о томе.

Овим појављивањем, Деп је доказао да је и даље највећа звезда, те да је заслужено у врху кинематографије.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ