Oglas
· · Komentari: 0

DžONI DEP U KANU: Kako je legendarni glumac dočekan nakon medijske pauze uzrokovane razvodom od Amber Herd?

Džoni Dep je jedva uspeo da iskontroliše emocije

1684331397_profimedia-0776538943.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Slavni glumac, koga Srbija obožava, Džoni Dep, nakon medijske izolacije za vreme suđenja sa bivšom Amber Herd, tokom 2022. godine, pojavio se na Kanskom festivalu.

Dep je svojim filmom otvorio ovogodišnji Kanski festival, a odmah nakon premijere izašao je pred publiku i dobio ekstatične sedmominutne ovacije.

Glumac se pod nabojem emocija jedva suzdržao da ne zaplače, dok je publika na jugu Francuske oduševljeno pozdravljala njegovu izvedbu Kralja Luja KSV i pružila mu podršku nakon teškog suđenja koje je imao sa Herd. On je samo mahnuo publici na balkonu i delovao zatetečeno odgovorm i reakcijama.

Ovacije za Depa uprkos svemu

Dep je stigao u Kan gde je dočekan od strane hiljada obožavatelja koji su ga podržali, i nosili natpise ispred Palate i drhtali dok su pokušavali da dodirnu svog idola. Mnogi su bili uspešni u uspostavljanju kontakta sa Depom, koji je pet punih minuta stajao napolju sa obožavateljima pre nego što je prošetao tepihom.

Film označava Depovu najistaknutiju glumačku ulogu od završetka njegove pravne bitke protiv bivše supruge Amber Herd 2022. Iako je porota stala u Depovu korist, glumac ostaje po strani Holivuda zbog optužbi za zlostavljanje koje su se pojavile tokom suđenja. Direktor festivala razgovarao je sa novinarima uoči otvaranja i osvrnuo se na Depovo prisustvo u Kanu.

- Ne znam za sliku Džonija Depa u SAD. Iskreno da vam kažem, u svom životu imam samo jedno pravilo: to je sloboda mišljenja, sloboda govora i delovanja u zakonskom okviru. Da je Džoniju Depu zabranjeno da glumi u filmu, ili da je film zabranjen, ne bismo bili ovde i pričali o tome.

Ovim pojavljivanjem, Dep je dokazao da je i dalje najveća zvezda, te da je zasluženo u vrhu kinematografije.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas