Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Енрике Иглесиас каже да ће његов следећи албум бити последњи: "О томе размишљам годинама"

Енрике Иглесиас би следеће године требало да објави последњи албум у каријери

1700898737_profimedia-0431231000.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Енрике Иглесијас (48) изненадио је недавно фанове широм света објавиши да ће му наредни албум заправо бити последњи у каријери.

- Радим на овом албуму доста година. И за мене је увек био као што сам рекао, мој последњи албум... то је то. Нец́у више радити албуме - рекао је познати латино певач за Тудеј.

Енрике каже да је о томе годинама размишљао и да мисли да ће ставити тачку на традиционалну форму албума:

- То није нешто о чему сам размишљао последњих неколико месеци. То је нешто о чему сам размишљао последњих неколико година - рекао је Иглесијас током ц́аскања на Инстаграму са Рикијем Мартином и Себастијаном Јатром.

Упркос оваквим вестима, Иглесијас нец́е у потпуности престати да се бави музиком. Како каже, неће одустати од издавања појединачних песама.

- Никада нец́у престати да пишем песме јер волим да пишем песме, али ц́у то учинити на другачији начин – што значи да не морају нужно да буду упаковане као албум – тако да ми је овај пројекат важан.

Енгрике се у последњих неколико година посветио породичном животу. Он је од 2001. године у вези са некадашњом тенисером Аном Курњиковом. Пар је током целе везе тајанствен и ретко кад су износили детаље из приватном живота. Познато је да су 2017. године постали родитељи близанаца, а 2020. су добили треће дете.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas