Oglas
· · Komentari: 0

Enrike Iglesias kaže da će njegov sledeći album biti poslednji: "O tome razmišljam godinama"

Enrike Iglesias bi sledeće godine trebalo da objavi poslednji album u karijeri

1700898737_profimedia-0431231000.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Enrike Iglesijas (48) iznenadio je nedavno fanove širom sveta objaviši da će mu naredni album zapravo biti poslednji u karijeri.

- Radim na ovom albumu dosta godina. I za mene je uvek bio kao što sam rekao, moj poslednji album... to je to. Neću više raditi albume - rekao je poznati latino pevač za Tudej.

Enrike kaže da je o tome godinama razmišljao i da misli da će staviti tačku na tradicionalnu formu albuma:

- To nije nešto o čemu sam razmišljao poslednjih nekoliko meseci. To je nešto o čemu sam razmišljao poslednjih nekoliko godina - rekao je Iglesijas tokom ćaskanja na Instagramu sa Rikijem Martinom i Sebastijanom Jatrom.

Uprkos ovakvim vestima, Iglesijas neće u potpunosti prestati da se bavi muzikom. Kako kaže, neće odustati od izdavanja pojedinačnih pesama.

- Nikada neću prestati da pišem pesme jer volim da pišem pesme, ali ću to učiniti na drugačiji način – što znači da ne moraju nužno da budu upakovane kao album – tako da mi je ovaj projekat važan.

Engrike se u poslednjih nekoliko godina posvetio porodičnom životu. On je od 2001. godine u vezi sa nekadašnjom teniserom Anom Kurnjikovom. Par je tokom cele veze tajanstven i retko kad su iznosili detalje iz privatnom života. Poznato je da su 2017. godine postali roditelji blizanaca, a 2020. su dobili treće dete.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas