Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТАЈНЕ ПОЗНАТИХ

ЕСТРАДНИ РАТ НА ПОМОЛУ: Аца Лукас у свом филму открива ВРАЧАРУ код које иде Лепа Брена, а којој је чак асфалтирала и пут до куће! (ФОТО)

Животна прича Аце Лукаса (52) ускоро би требало да буде преточена у филм, који ће понети назив по његовој песми "Кафана на Балкану".

1634991051_123.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/aleksandar_vuksanovic_official
Oglas

Како пишу медији, снимање би требало да почне у марту, а кастинг ће се одржати током новембра.

Прочитајте још: Да ли препознајете ПЕВАЧИЦУ са слике? Њени хитови се и данас певају, а кума јој је "СРПСКА МАЈКА" (ФОТО)

Деле се улоге, али има недоумица

- Пријаве стижу сваког дана. За неке улоге глумце ћемо бирати на самој аудицији, а за неке смо унапред одредили. Како ствари стоје, Лукас ће сам себе играти на платну, то је својевремено радила Витни Хјустон. Реално, ко би боље Ацу представио од њега самог? Што се тиче његове супруге Соње, занимљива нам је глумица Теодора Бјелица. Лепо изгледа, имају неке сличности. Ациног оца би требало да игра Мима Караџић. Ово су све само идеје за сад - рекао је продуцент Саша Мирковић за домаће медије.

Такође, навео је да још увек не знају ко би могао да игра Цецу, али да им је за улогу Аркана, за око запао Арканов син Војин који на њега невероватно личи.

Око једне улоге имају посебан проблем.

- Никако не можемо да нађемо довољно злу и негативне енергије препуну глумицу која би верно дочарала лик Лепе Брене, заправо Фахрете Јахић.Преко неких пријатеља, дошао сам до врачаре из Злота, то је тамо код Бора, код које она иде да јој гледа у пасуљ и не знам већ шта све не. Чуо сам да јој је и асфалтирала и пут до куће. Брена се у целој причи спомиње само као неко ко је утицао да се Аци распадне брак са Соњом. Успела је у томе - истиче Мирковић.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas