Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ево како изгледа СЕСТРА ЈЕЛЕНЕ ЂОКОВИЋ: Овај спорт јој је страст, а већ годинама је у срећном браку (ФОТО)

Мало ко зна да се сестра Јелене Ђоковић бави и фотографијом

1665230834_311112671_1188020545261706_1971142368681639829_n.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Новак и Јелена Ђоковић у складном су браку, а круна њихове љубави су њихови наследници, Тара и Стефан. Док цео свет зна за њих, мало је позната чињеница да Новакова изабраница има млађу сестру Марију.

Марија је пре неколико година заједно са сестром бродрила Новака на УС Опену. Свестрана је као и Јелена, па је занимају разне теме попут моде, различитости, медитације, фотографије..

Прочитајте још: Ћера Микија Јевремовића проговорила о здравственом проблему: "Имала сам температуру шест месеци и нико није знао шта ми је"

Марија већ неколико година ужива у складном браку са Будимиром Јовковићем. На друштвеним мрежама неретко дели њихове заједничке фотографије, а по њиховим осмесима и пољупцима види се колико уживају и да је њихова љубав јака.

Воли коње, али и друге животиње, а њена велика страст је јахање. Велики део времена посвећује овом спорту, што се може и видети по фотографијама које објављује.

Прочитајте још: Софија Милошевић се у трудноћи угојила 10 килограма: Решила се сваког грама вишка без пуно одрицања, а открива и како

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas