Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ево како изгледа син Милице Милше: Узоран студент, а глумица каже - "Била сам му и отац и мајка"

Милица се породила на четвртој години факултета

1665390120_MilicaMilsa24012020-1-.JPG
Фото: Катарина Михајловић
Oglas

Милица Милша више је од тридесет година на глумачкој сцени, а публика је памти по улогама у остварењима попут "Тесна кожа", "Бољи живот", "Срећни људи", "Породични благо", "Бела лађа" итд. У скорије време публика је гледа у улози Аде Каначке у серији "Игра судбине",

Већ дужи низ година ужива у љубави са сценаристом Жарком Јокановићем који јој је велика животна подршка.

Поносна је мајка Антонија, који је сад већ одрастао човек. Глумица каже да је Жарко прихватио Антонија као рођеног сина.

Прочитајте још: Снежану Ђуришић сви знамо, а ево како изгледа њена мајка коју смо имали прилике да виђамо на телевизији (ФОТО)

Поносна мајка не крије колико је поносна на свог наследника:

Антоније жели да настави школовање па је уписао мастер студије на Факултету за међународну политику и безбедност, тако да се овим чином неће много тога променити у његовом животу. Има амбициозне планове за будућност, али мислим да још није време да се прича о њима. Сада ће се фокусирати на своје дошколовање, у коме ће верујем бити пођеднако успешан као и до сада јер му је просек на факултету био 9,8 - изјавила је својевремено, преноси "Глоссy".

Прочитајте још: Јована Јеремић отворено проговорила о дечку и односу са ћерком: "Учићу је добро да се уда"

Милица је открила да је свом сину била и отац и мајка док није упознала садашњег изабраника:

- Била сам на четвртој години студија када сам се породила и првих шест година, односно док Жарко није постао део наших живота, била сам му и отац и мајка. Било је много и лепих и тешких тренутака, као што то обично бива у животу, али имала сам огромну помоћ својих родитеља који су у то време били "простирка" на коју сам могла да сручим сав терет - испричала је, па додала да је успела да дипломира неколико месеци након порођаја:

- Рећи ћу вам само податак да се Антоније родио 9. априла, а ја сам крајем маја са дипломском представом играла у Атељеу 212. То не бих могла да изведем без огромне подршке мајке и оца.

Антоније је добио име по свом славном деди.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas