Oglas
· · Komentari: 0

Snežanu Đurišić svi znamo, a evo kako izgleda njena majka koju smo imali prilike da viđamo na televiziji (FOTO)

Talenat nasledila od majke

1665385194_snezana-djurisic.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva/Zvezde Granda
Oglas

Snežana Đurišić, jedna je od naših najpopularnijih pevačica, a kroz čitavu karijeru imala je podršku oca i majke.

Pročitajte još: Fotografija iz "Ko to tamo peva" zbog koje su se mnogi zapitali: Da li možete da pretpostavite koliko godina ima slavni glumac? (FOTO)

Malo ko zna, da je Snežana upravo talenat nasledila od majke, koju smo imali prilike da vidimo 2015. godine, kada je učestvovala u emisiji "Nikad nije kasno".
 
Otpevala je pesmu „Sve behara i sve cveta“. 

‒ Volela sam da moja ćerka peva i napreduje, a ja sam bila kod kuće. Gajila sam decu i bila domaćica. Nisam išla ni u školu. Prvi razred završila sam kao odličan đak, drugi sam bila vrlo dobra, treći dobra, četvrti sam ponavljala. U peti razred sam išla sve dok se nisam udala.

Foto: Youtube printscreen/TV Prva

NJene reči nasmejale su čitav studio, a u publici su je tada bodrili suprug Milan i ćerka Snežana.

‒ Privilegovana sam da imam žive roditelje, ovako duhovite i poštene ljude. Volela bih kada biste živeli večno ‒ poručila im je i otkrila da njena majka, osim dece, unučića i praunučića najviše voli Novaka Đokovića i Sašu Popovića.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas