· · Komentari: 0

Evo kako izgleda sin Milice Milše: Uzoran student, a glumica kaže - "Bila sam mu i otac i majka"

Milica se porodila na četvrtoj godini fakulteta

1665390120_MilicaMilsa24012020-1-.JPG
Foto: Katarina Mihajlović

Milica Milša više je od trideset godina na glumačkoj sceni, a publika je pamti po ulogama u ostvarenjima poput "Tesna koža", "Bolji život", "Srećni ljudi", "Porodični blago", "Bela lađa" itd. U skorije vreme publika je gleda u ulozi Ade Kanačke u seriji "Igra sudbine",

Već duži niz godina uživa u ljubavi sa scenaristom Žarkom Jokanovićem koji joj je velika životna podrška.

Ponosna je majka Antonija, koji je sad već odrastao čovek. Glumica kaže da je Žarko prihvatio Antonija kao rođenog sina.

Pročitajte još: Snežanu Đurišić svi znamo, a evo kako izgleda njena majka koju smo imali prilike da viđamo na televiziji (FOTO)

Ponosna majka ne krije koliko je ponosna na svog naslednika:

Antonije želi da nastavi školovanje pa je upisao master studije na Fakultetu za međunarodnu politiku i bezbednost, tako da se ovim činom neće mnogo toga promeniti u njegovom životu. Ima ambiciozne planove za budućnost, ali mislim da još nije vreme da se priča o njima. Sada će se fokusirati na svoje doškolovanje, u kome će verujem biti pođednako uspešan kao i do sada jer mu je prosek na fakultetu bio 9,8 - izjavila je svojevremeno, prenosi "Glossy".

Pročitajte još: Jovana Jeremić otvoreno progovorila o dečku i odnosu sa ćerkom: "Učiću je dobro da se uda"

Milica je otkrila da je svom sinu bila i otac i majka dok nije upoznala sadašnjeg izabranika:

- Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili "prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret - ispričala je, pa dodala da je uspela da diplomira nekoliko meseci nakon porođaja:

- Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca.

Antonije je dobio ime po svom slavnom dedi.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.