Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ево која два догађаја су Лепој Брени обележила 2021. годину!

Без обзира на то што је прошлу годину обележила тешка ситуација, Лепа Брена је оптимиста и од нове очекује само лепе ствари

1640964162_brena-1.jfif
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва
Oglas

Лепа Брена је у 2021. године прославила 40 година професионалног бављења музиком, али и 30 година складног брачног живота са бившим тенисером и бизнисменом Слободаном Бобом Живојиновићем. Признаје да су јој та два важна догађаја обележила ову годину, али и бројна путовања.

Прочитајте још: Цеца са 22 године сазнала да не може да затрудни - Морала да се подвргне вантелесној оплодњи (ФОТО)

- Ово су озбиљни јубилеји и да није било професионалне паузе коју нам је донела пандемија с короном, не бих могла да сумирам ствари које сам урадила, да будем посвећена деци, породици и Боби - почиње певачица, и објашњава шта је кључ њеног успешног брака:

За каријеру коју ће ретко ко моћи да надмаши Лепа Брена тврди да су пресудне биле песме, али и њен несвакидашњи имиџ који су чиниле кратке хаљине и шљокичасте сукњице с ресама.

- Мислим да сам се потрудила да моје песме постану евергрин, а много њих ће остати, као што ће мој лик и дело остати запамћени по својој грандиозности, лепоти, креативности и позитивној енергији. Не могу да кажем по сексепилности, али свакако по латентној еротици. То је била лепа и слатка еротика која никоме никада није сметала - каже Лепа Брена.

Гранд је зрела и стабилна компанија

Иако је током прошле године Гранд продукција, чији је била оснивач, продата и променила власника, Лепа Брена коментарише зашто јавност њу и даље везује за ову компанију.

- Драго ми је што се Гранд још везује за моје име. Ипак сам ја тамо била са својим ликом, именом и делом и веома добро сам чувала и презентовала кредибилитет те куће. Гранд је био и остаће наше дете које има 21 годину, и данас је то једна зрела и стабилна компанија која има добре темеље и разрађену организацију, а надам се и нове стратешке циљеве. За Гранд сам емотивно везана и бићу ту за било какву професионалну помоћ. Важно ми је да знам када снимам албуме да сам у домаћинској, пријатељској и професионалној кући - рекла је она за "Ало!".

Без обзира на то што је прошлу годину обележила тешка ситуација, Лепа Брена је оптимиста и од нове очекује само лепе ствари.

Прочитајте још: ХТЕЛА ДА МУ РОДИ ПЕТОРО ДЕЦЕ: Немања је био прва љубав Јелене Карлеуше (ФОТО)

- Сви знамо каква је била 2021. година, али било је у овој земљи и на овим просторима и много горих година, тако да сматрам да ће доћи нова и свежија која ће нам дати нове шансе да радимо оно што волимо и да се дружимо с онима које волимо. Да можемо да загрлимо и пољубимо оне које волимо, а онима које не можемо направићемо нове песме да бисмо и са њима били у складу и хармонији - завршава разговор за Ало! највећа балканска звезда.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas