Oglas
· · Komentari: 0
IZAZOVI

Ceca sa 22 godine saznala da ne može da zatrudni - Morala da se podvrgne vantelesnoj oplodnji (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović o prvom susretu sa Arkanom, problemima sa začećem i deci.

1640952492_Untitled.png
Foto: Printskrin/Jutjub
Oglas

O ljubavi Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana zauvek će se pričati iako ih je njegovo ubistvo razdvojilo još pre 21 godinu. Nikada ga nije prebolela, a detalji njihove ljubavi zauvek će biti zanimljivi javnosti.

Znala je da je on onaj pravi

Ceca i Željko verili su se na Božić 1995. godine, a venčali samo mesec dana kasnije, a pevačica je jednom prilikom otkrila i kako su se upoznali. Ceca je bila oduševljena njegovim izgledom koji je gledala u novinama, a nešto kasnije sudbina ih je spojila.

Pročitajte još: Bivša kraljica lepote, koja je postala prva žena ŠEF MAFIJE Kamora, umrla u 86. godini (FOTO)

"Sećam se da sam imala nastup u Nemačkoj i na benzinskoj pumpi kupila "Plejboj". U časopisu sam ugledala čoveka svog života! Nisam razumela šta piše u intervjuu, samo sam zurila u njegovu fotografiju. Bio je to najmuževniji i najzgodniji muškarac kog sam ikada u životu videla. Pomislila sam: "To je dakle taj Arkan!" Poželela sam da budem njegova žena", prisetila se Ceca i ponovo je opisala kako je izgledao njihov prvi susret, oči u oči.

"Upoznao nas je Oliver Mandić na jednom događaju. Pošto je tada kružila izmišljena priča da me je Arkan ošišao, Željko mi je rekao: "Jesi li ti ta zvezda koju ja redovno šišam?" Bila sam istraumirana, uplašena. Ušeprtljala sam se! Nastavili smo da se viđamo, a ja sam ga prva poljubila! U Željka se nisam zaljubila zbog njegove moći, već u njega kao čoveka, u njegove ljudske kvalitete, karakterne osobine, fizički izgled... Mene interesuje neko ko će uspeti emotivno da me pokrene i da me usreći, a ne koliko je moćan i koliki mu je bankovni račun."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cecamylife

Roditelji bili protiv braka

Zbog velike razlike u godinama, Ceca se plašila da roditeljima saopšti da su u vezi. Istinu im je priznala tek kada su se verili.

"Rekla sam im da ću da se udam za Željka, a mama se obradovala: "Za Šašića? Divno. On je sjajan momak." Tad sam kazala: "Kakav, bre, Šašić? Udajem se za Željka Ražnatovića Arkana!" Umalo da padnu u nesvest, iako su pre toga načuli nešto iz medija, ali su se nadali da će to brzo da me prođe. Onda se otac uozbiljio i zapretio mi: "Budeš li se udala za njega, odreći ću te se!" Znala sam da me samo plaši, pa sam odbrusila: "Možete svi da se poubijate, udaću se za njega jer ga obožavam." Kad su ga upoznali, odmah su ga zavoleli," istakla je.

Problemi sa začećem

Ceca i Željko venčali su se 1995. godine, a folk zvezda je oba puta zatrudnela veštačkom oplodnjoj. Ona je jednom prilikom objasnila i kakve probleme je imala pa se morala podvrgnuti toj proceduri.

"Oboje smo želeli decu. Imala sam samo 22 godine kad sam otkrila da imam problem da zatrudnim, pa sam otišla u bolnicu "Narodni front" na vantelesnu oplodnju. Moj pokojni suprug me je podržao i učestvovao sa mnom u kompletnom programu, iako je bilo evidentno da on nije imao problem, budući da je već imao sedmoro dece", ispričala je pevačica jednom prilikom.

Deca ga ne pamte

Idila je prekinuta kada je Željko ubijen 15. januara 2000. godine, u tadašnjem hotelu "Interkontinental".

"To je za mene najgori i najteži trenutak u životu. Trudila sam se da te traumatične slike potisnem, ali i danas su mi pred očima. Teško mi je da govorim o ubistvu oca moje dece. Željko je svakodnevno prisutan u našim životima, često pričamo o njemu. To je čovek koji je obeležio moj život," priznala je Ceca za Hit.

"Žao mi je što ga Veljko i Anastasija ne pamte. Oni su bili bebe kada su ostali bez njega, Tasa je imala godinu i po dana, a Veljko tri. Pogađa ih kada pročitaju nešto ružno o njemu, ali to ne može da se spreči. Naučili su da žive sa neprijatnim situacijama. Mnogo im nedostaje, posebno u nekim važnim trenucima, kao što je bila Veljkova svadba i rođenje njegovog sina, koji je dobio ime po Arkanu," ispričala je Ražnatovićka.

(Mondo)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas