Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ГДЕ ЈЕ ДАНАС ЋЕРКА ИСИДОРЕ БИЈЕЛИЦЕ И ЧИМЕ СЕ БАВИ: Мама јој изабрала факултет, а она постигла НЕВЕРОВАТАН УСПЕХ (ФОТО)

Поред невероватне сличности са мајком, Вила Еванђелина Пајкић има и још једну мајчину црту

1692446162_ANSLOVNA-VILA.jpg
Фото: Инстаграм принтцсреен/вилапајкиц
Oglas

Исидора Бјелица имала је веома необичан однос са својом мајком, али зато је била чиста подршка и ветар у леђа својој ћерки Вили Еванђелини Пајкић(21).

"Мама ми је и пронашла факултет на ком тренутно студирам. Увек ме је подржавала. Саветовала ме је да будем своја и слободна. Хтела је да се бавим оним што ме чини срећном, а то што сам изабрала да се бавим дизајном нарочито јој је пријало. Радовала се што је пренела на мене љубав за уметност и моду," рекла је једном приликом Вила Еванђелина.

Борба за мајчино излечење обележила је Вилино детињство, а о томе најбоље сведочи једна стара објава њене покојне мајке:

"Мила моја туфнице, срећан ти рођендан, у жељи да Божија благодат буде увек уз тебе... Знаш колико ме боли да си последње четири године проводила по болницама у сталном страху и бризи. Док су друге девојчице мирно спавале, ти си ноћи и ноћи неговала болесну мајку. Док су друге девојчице одлазиле на спорт ти си сате и сате седела на хемиотерапијама, али мила моја кроз све то страдање научули смо о љубави више него што би нам донео срећан живот у здрављу и изобиљу".

И они који је познају, кажу да је скромност особина која највише обележава Вилу Пајкић, која је са 20 година имала своју модну ревију која је одушевила Београђане.

"Јако сам захвална што сам одмалена почела да цртам и нашла нешто што ме чини срећном и чиме волим да се бавим. Касније је та љубав прешла у модни дизајн, у ком сам се веома пронашла и који ми дозвољава да се креативно изражавам. Поред тога, највише ме занимају нека слична поља, као што су графички дизајн и фотографија."

О начину на који су је родитељи васпитали Вила овако прича:

"Либерал-традиционално, зависи веома од ситуације, тежило је ипак више ка либералном. Свакако је било веома забавно и занимљиво. Увек су се трудили да ми дају слободу да могу сама да учим и да се пронађем у својим падовима и успонима. Примарни циљ им је увек био да будем срећна и слободна."

Многи кажу да физички веома подсећа на Исидору, а о томе Вила овако прича:

"Јако је тешко дефинисати и ставити у само једну коцку све карактерне особине моје маме и само рећи да сам слична или не. Сматрам да је њен карактер био јако њен, а она је увек хтела да ја будем своја. Увек сам тежила ка истим стварима као она, делиле смо исту љубав за многе ствари. Хумор нам је био јако сличан, обе смо импулсивне и исте ствари су нас увек смарале. Мени су све њене особине увек биле предивне на свој начин, самим тим ако је пренела неке од њих на мене, могу само да будем срећна. Није на мени да их дефинишем и да се хвалим."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas