Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ГЛУМАЦ ХИТНО ХОСПИТАЛИЗОВАН, А САДА СТИЖУ ТУЖНЕ ВЕСТИ: Ричарду Гиру живот задао тежак ударац

Тешки дани за славног глумца

1678197047_profimedia-0688499859-Ricard-Gir.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Почетком фебруара бројне обожаваоце Ричарда Гира узнемирила је вест да се славни глумац разболео. Док је са супругом и синовима био на одмору у Мексику, хоспитализован је због упале плућа. Холивудског заводника мучио је кашаљ и пре него што је кренуо на пут, али није желео да га откаже, јер је његова супруга Алехандра Силва у Нуево Валарти, требало да прослави 40. рођендан.

Таман што се уз помоћ јаких терапија опоравио, глумца је задесила тешка вест. Његов отац Хомер је преминуо. Колико је био везан за оца говори и то што је свог 23-годишњег сина кога је добио у браку са Кери Ловел, назвао је управо Хомер. Његов отац доживео је дубоку старост, преминуо је у 100.години.

Фото: Профимедиа

Везу са ћерком познатог предузетника из Мадрида глумац је започео док је још званично био у браку са Кери, од које се након четири године повлачења по судовима коначно развео крајем 2016. године.

"Ја сам најсрећнији мушкарац на свету. Како не бих био? Ожењен сам са предивном женом која је паметна, осећајна, забавна, стрпљива, уме да опрости и одлична је куварица", рекао је Гир једном приликом.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas