Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Глумица је успела да победи ОПАКУ болест: На свет сада гледа другим очима, а на једној ствари је посебно захвална (ФОТО)

Злата Нуманугић је драстично смршала због боелсти, па је колеге стално загледају и питају да ли је добро

1671015011_Foto-Arhiva-Novosti--milutin-labudovic.jpg
Фото: Архива Новости - Милутин Лабудовић
Oglas

Глумица Злата Нуманугић позната је по многим глумачким остварењима, а симпатије публике је први пут освојила улогом Лоле у серији "Срећни људи". Она је због болести била на посебном режиму исхране што ју је довело до тога да изгуби килограме и да драстично смрша.

 - Оперисала сам килу на дијафрагми, због чега сам била на посебном режиму исхране. Јела сам течну храну, потом кашасту, и док сам се вратила на чврсту скинула сам десетак килограма, мада би се на моју висину видело и неколико. Како год, носила сам конфекцијски број 42, а сад ми је таман 36. Највише ми је жао кад колеге почну да ме загледају и питају јесам ли добро, са нагласком на оно 'добро'. Одговорим да сам одлично, а пошто имам смисла за црни хумор утешим их да не брину јер немам рак - кроз смех је испричала једном приликом глумица за "Хелло".

Прочитајте још: Весна Змијанац о добијању НАЦИОНАЛНИХ ПЕНЗИЈА: "Имам преко хиљаду солистичких концерата, али не бих то тражила"

Када је њен син Федор напунио 23 године, она је била на врхунцу своје славе и судбина ју је спојила са својом првом љубави Ђорђем Токином. Међутим, њихова љубав је прекинута његовом смрћу, али је она захвална због љубави коју је са њим доживела.

 - Он је тамо био на докторату, а ја сам му се придружила кад сам завршила снимање. Нажалост, после годину и по Ђорђе се разболео и напустио нас је. 'Дабогда имао, па немао' обично се користи као клетва, али ја сам имала своју бајку. Да њега није било, не бих веровала да права љубав постоји и у зрелим годинама. Пре њега сам мислила да оно што желим од живота и љубави не постоји, али ме је разуверио и показао ми да је све могуће. Заувек сам захвална због тога што сам имала -  открила је тада.

Сада је поносна бака и сваки тренутак користи да проведе са својим унуком и да што више учествује у његовом одрастању.

 - Сваки слободан тренутак проводим са њим. И кад ме другарице зову на ручак, кажем да не могу јер чувам унуче. И више не мислим колико ћу да живим, него колико ћу да учествујем у његовом одрастању. Верујем да су бабе и тетке веома драгоцене за одрастање, бар сам ја имала такво искуство и много ми је значило - објаснила је за поменути лист глумица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas