Oglas
· · Komentari: 0

Glumica je uspela da pobedi OPAKU bolest: Na svet sada gleda drugim očima, a na jednoj stvari je posebno zahvalna (FOTO)

Zlata Numanugić je drastično smršala zbog boelsti, pa je kolege stalno zagledaju i pitaju da li je dobro

1671015011_Foto-Arhiva-Novosti--milutin-labudovic.jpg
Foto: Arhiva Novosti - Milutin Labudović
Oglas

Glumica Zlata Numanugić poznata je po mnogim glumačkim ostvarenjima, a simpatije publike je prvi put osvojila ulogom Lole u seriji "Srećni ljudi". Ona je zbog bolesti bila na posebnom režimu ishrane što ju je dovelo do toga da izgubi kilograme i da drastično smrša.

 - Operisala sam kilu na dijafragmi, zbog čega sam bila na posebnom režimu ishrane. Jela sam tečnu hranu, potom kašastu, i dok sam se vratila na čvrstu skinula sam desetak kilograma, mada bi se na moju visinu videlo i nekoliko. Kako god, nosila sam konfekcijski broj 42, a sad mi je taman 36. Najviše mi je žao kad kolege počnu da me zagledaju i pitaju jesam li dobro, sa naglaskom na ono 'dobro'. Odgovorim da sam odlično, a pošto imam smisla za crni humor utešim ih da ne brinu jer nemam rak - kroz smeh je ispričala jednom prilikom glumica za "Hello".

Pročitajte još: Vesna Zmijanac o dobijanju NACIONALNIH PENZIJA: "Imam preko hiljadu solističkih koncerata, ali ne bih to tražila"

Kada je njen sin Fedor napunio 23 godine, ona je bila na vrhuncu svoje slave i sudbina ju je spojila sa svojom prvom ljubavi Đorđem Tokinom. Međutim, njihova ljubav je prekinuta njegovom smrću, ali je ona zahvalna zbog ljubavi koju je sa njim doživela.

 - On je tamo bio na doktoratu, a ja sam mu se pridružila kad sam završila snimanje. Nažalost, posle godinu i po Đorđe se razboleo i napustio nas je. 'Dabogda imao, pa nemao' obično se koristi kao kletva, ali ja sam imala svoju bajku. Da njega nije bilo, ne bih verovala da prava ljubav postoji i u zrelim godinama. Pre njega sam mislila da ono što želim od života i ljubavi ne postoji, ali me je razuverio i pokazao mi da je sve moguće. Zauvek sam zahvalna zbog toga što sam imala -  otkrila je tada.

Sada je ponosna baka i svaki trenutak koristi da provede sa svojim unukom i da što više učestvuje u njegovom odrastanju.

 - Svaki slobodan trenutak provodim sa njim. I kad me drugarice zovu na ručak, kažem da ne mogu jer čuvam unuče. I više ne mislim koliko ću da živim, nego koliko ću da učestvujem u njegovom odrastanju. Verujem da su babe i tetke veoma dragocene za odrastanje, bar sam ja imala takvo iskustvo i mnogo mi je značilo - objasnila je za pomenuti list glumica.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas