Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Глумица Наташа НИНКОВИЋ о тешким тренуцима са својим СИНОВИМА: "Две године сам се припремала код ПСИХОЛОГА" (ФОТО)

Славна филмска и позоришна глумица открила детаље из приватног живота

1660327879_natasa-ninkovic.jpg
Фото: Ataimages
Oglas

Српска позоришна, филмска и телевизијска глумица Наташа Нинковић недавно је прославила свој 50. рођендан у кругу породице и пријатеqа, Током пет деценија живота изградила је богату професионалну каријеру, али и остала посвећена својој породици и посебно својим синовима. Иако не воли превише да експонира свој приватан живот, добро познато да је више од две деценије удата за бизнисмена Ненада Шаренца, са којим је добила близанце Луку и Матију.

Прочитајте још: Три тренда из 60-их година и данас освајају жене широм света: Доносе дух прошлог времена и непролазну елеганцију (ФОТО)

Лука и Матеја, иако засигурно поносни на познату и талентовану мајку, никада нису желели да буду део јавног света. Они су након пунолетства решили да се преселе у Америку, где су наставили школовање. Нјих двојица студирају у иностранству, а празници су идеална прилика да породица поново буде на окупу. Управо због тога имали смо прилику да видимо и како се близанци проводе са мајком, од које су наследили лепоту и шарм.

Прочитајте још: Три идеалне врсте послова за особе СКЛОНЕ ДЕПРЕСИЈИ:Стручњаци дали мишљење

Глумица је једном приликом признала да јој је било тешко када је требало да се преселе, а за њихов одлазак се, како је испричала, припремала две године са психологом.

Прочитајте још: ОПРЕЗ! Ово су СМРТНЕ ДОЗЕ обичних намирница

– Припремала сам се две године за то код психолога, сада ми је лакше јер Матија прави годину дана паузе од живота у Америци, па је поново с нама код куће. Када је први пут отишао, нисам много улазила у његову собу јер ми је било тешко – рекла је глумица својевремено за медије. 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas