Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Глумица запрошена на сцени: Изговорила чувено "да", а сви су мислили да је део представе (ВИДЕО)

Марта ће ову представу заувек памтити

1711984558_Untitled.jpg
Фото: Принтсцреен/ Фејсбук/ Саша Силвија Катаи
Oglas

Милан Попадић из Банатског Великог Села, професионални возач, одиграо је прву и најважнију улогу у позоришту и тако успешно "положио" за глумца.

На крају представе "Лепотица и звер", кад звер поново може да постане принц само ако се појави права љубав, на велико изненађење глумице Марте Катаи, али и публике, појавио се Милан Попадић и рекао: "Најлепша, да ли би хтела да се удаш за мене?" Дан након просидбе каква се у Кикинди никад није догодила, Марта каже да је још увек у шоку. Позитивном, наравно. Кад сад, како каже, враћа филм, није јој чудно било што су у публици, поред великог броја деце, били Миланови и њени родитељи:

Дан након несвакидашње просидбе у Милановом наручју, Марта додаје да ни њени родитељи у публици нису знали да ће бити испрошена.

- Имала сам малу трему због њих. Изненађење је било потпуно. Искрено, то је последње што сам очекивала на крају представе. Уместо колеге Александра Круља, појавио се мој принц. Ноге су ми се у тренутку одсекле. Почела сам да се тресем. И Милану су руке дрхтале. Сузе радоснице нисам могла да задржим, и пре него што сам изговорила "да" и након тога - испричала је Марта за Курир.

- Ево, о томе смо причали мојој баки у нашем дворишту. Мој принц и колеге из Дечјег позоришта "Лане" приредили су ми праву чаролију. Веома су ме обрадовали. Што се Милана тиче, прву улогу одиграо је фантастично - признала је Марта, а Милан је глумичину шалу спремно прихватио:

- Никад се не зна шта живот носи, али је моја искуснија колегиница и будућа животна сапутница рекла да ћемо свадбу заједнички режирати. Да је запросим, одлучио сам у децембру. Своју намеру испричао сам њеним колегама из "Ланета". Тако је и дошло до прве просидбе на сцени током позоришне представе у Кикинди. У костим сам се једва увукао, али одиграо сам улогу живота. Није било тешко. Водила ме је љубав - казао је Милан.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas