Oglas
· · Komentari: 0

Glumica zaprošena na sceni: Izgovorila čuveno "da", a svi su mislili da je deo predstave (VIDEO)

Marta će ovu predstavu zauvek pamtiti

1711984558_Untitled.jpg
Foto: Printscreen/ Fejsbuk/ Saša Silvija Katai
Oglas

Milan Popadić iz Banatskog Velikog Sela, profesionalni vozač, odigrao je prvu i najvažniju ulogu u pozorištu i tako uspešno "položio" za glumca.

Na kraju predstave "Lepotica i zver", kad zver ponovo može da postane princ samo ako se pojavi prava ljubav, na veliko iznenađenje glumice Marte Katai, ali i publike, pojavio se Milan Popadić i rekao: "Najlepša, da li bi htela da se udaš za mene?" Dan nakon prosidbe kakva se u Kikindi nikad nije dogodila, Marta kaže da je još uvek u šoku. Pozitivnom, naravno. Kad sad, kako kaže, vraća film, nije joj čudno bilo što su u publici, pored velikog broja dece, bili Milanovi i njeni roditelji:

Dan nakon nesvakidašnje prosidbe u Milanovom naručju, Marta dodaje da ni njeni roditelji u publici nisu znali da će biti isprošena.

- Imala sam malu tremu zbog njih. Iznenađenje je bilo potpuno. Iskreno, to je poslednje što sam očekivala na kraju predstave. Umesto kolege Aleksandra Krulja, pojavio se moj princ. Noge su mi se u trenutku odsekle. Počela sam da se tresem. I Milanu su ruke drhtale. Suze radosnice nisam mogla da zadržim, i pre nego što sam izgovorila "da" i nakon toga - ispričala je Marta za Kurir.

- Evo, o tome smo pričali mojoj baki u našem dvorištu. Moj princ i kolege iz Dečjeg pozorišta "Lane" priredili su mi pravu čaroliju. Veoma su me obradovali. Što se Milana tiče, prvu ulogu odigrao je fantastično - priznala je Marta, a Milan je glumičinu šalu spremno prihvatio:

- Nikad se ne zna šta život nosi, ali je moja iskusnija koleginica i buduća životna saputnica rekla da ćemo svadbu zajednički režirati. Da je zaprosim, odlučio sam u decembru. Svoju nameru ispričao sam njenim kolegama iz "Laneta". Tako je i došlo do prve prosidbe na sceni tokom pozorišne predstave u Kikindi. U kostim sam se jedva uvukao, ali odigrao sam ulogu života. Nije bilo teško. Vodila me je ljubav - kazao je Milan.

(Kurir)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas