Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Глумицу на улици гађали ФЕКАЛИЈАМА: Ева Рас на мети физичких напада пролазника, а ово је разлог

Глумица открила због чега трпи тортуру

1657175211_eva-ras.png
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Ева Рас, како пролази кроз пакао, јер све чешће на улици трпи тортуру грађана који се не слажу са њеним мишљењем:

Прочитајте још: Јована Јеремић снима дует са највећом звездом са наших простора? Ево ко је у питању

- Реагујем тако што их жалим, тај који има потребу да гађа једну бабу фекалијама, мора да има један јако тужан живот, јер није нормално да после 63 године бављења културом, да у Београду немам издавача. Не можете никоме ни да замерате, Бог је велики - рекла је Ева и додала:

- Друго издање књиге за годину дана. Књига је изашла у Бањалуци, овде је нико неће. Тамо сам велики писац, живот је пун парадокса. Испричала сам то у некој емисији и коментари читалаца су били такви: “Баба, нула”... Немају милости ни када имате 81 годину, бесна је глумица која мисли да се о њој створила погрешна слика - рекла је Ева Рас, преноси Информер и додаје:

- Играм главну улогу у једном португалском филму. Потпуно сам остварена, не иде ми се у Португал. Сналазим се у језику али ми је много тежа улога баш због тога. Требало је да играм код Ахмета Имамовића, на ладино језику, десило се да нисам одиграла због вести да имам дечка који је 50 година млађи од мене. Човек није луд да са лудом бабом снима уметнички филм. Како он у Сарајеву да зна да немам дечка и да сам нормална - рекла је глумица.

Чекам да ми откуца задњи час

- Одавно бројим кораке и очекујем да одем код моје породице која је отишла много пре мене. Трагедија старости је у томе да уопште не осећам да сам стара. Други ми дају до знања да сам стара, зато се борим за права свих баба у Србији. Увек сам додавала себи године. Пословно се јако трудим да прихватим за све што ме зову - закључила је Ева Рас.

БОНУС ВИДЕО:

 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas