Oglas
· · Komentari: 0

Glumicu na ulici gađali FEKALIJAMA: Eva Ras na meti fizičkih napada prolaznika, a ovo je razlog

Glumica otkrila zbog čega trpi torturu

1657175211_eva-ras.png
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Eva Ras, kako prolazi kroz pakao, jer sve češće na ulici trpi torturu građana koji se ne slažu sa njenim mišljenjem:

Pročitajte još: Jovana Jeremić snima duet sa najvećom zvezdom sa naših prostora? Evo ko je u pitanju

- Reagujem tako što ih žalim, taj koji ima potrebu da gađa jednu babu fekalijama, mora da ima jedan jako tužan život, jer nije normalno da posle 63 godine bavljenja kulturom, da u Beogradu nemam izdavača. Ne možete nikome ni da zamerate, Bog je veliki - rekla je Eva i dodala:

- Drugo izdanje knjige za godinu dana. Knjiga je izašla u Banjaluci, ovde je niko neće. Tamo sam veliki pisac, život je pun paradoksa. Ispričala sam to u nekoj emisiji i komentari čitalaca su bili takvi: “Baba, nula”... Nemaju milosti ni kada imate 81 godinu, besna je glumica koja misli da se o njoj stvorila pogrešna slika - rekla je Eva Ras, prenosi Informer i dodaje:

- Igram glavnu ulogu u jednom portugalskom filmu. Potpuno sam ostvarena, ne ide mi se u Portugal. Snalazim se u jeziku ali mi je mnogo teža uloga baš zbog toga. Trebalo je da igram kod Ahmeta Imamovića, na ladino jeziku, desilo se da nisam odigrala zbog vesti da imam dečka koji je 50 godina mlađi od mene. Čovek nije lud da sa ludom babom snima umetnički film. Kako on u Sarajevu da zna da nemam dečka i da sam normalna - rekla je glumica.

Čekam da mi otkuca zadnji čas

- Odavno brojim korake i očekujem da odem kod moje porodice koja je otišla mnogo pre mene. Tragedija starosti je u tome da uopšte ne osećam da sam stara. Drugi mi daju do znanja da sam stara, zato se borim za prava svih baba u Srbiji. Uvek sam dodavala sebi godine. Poslovno se jako trudim da prihvatim za sve što me zovu - zaključila je Eva Ras.

BONUS VIDEO:

 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas