Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Гоца Божиновска у свађи са ћерком? Њен први муж открио детаље породичног односа: Нису више блиске као раније

Због једне певачицине изјаве се више скоро и не виђају

1691404629_Bozinovska-naslovna.jpg
Фото: АТА
Oglas

Композитор Раде Вучковић имао је буран љубавни живот, о његовим женама одувек се причало, а као први муж певачице Гоце Божиновске открио је појединости њиховог односа.

Он је са Гоцом добио ћерку Јелену, те је сада објаснио шта се данас дешава у односу мајке и ћерке.

- Одавно се нисам чуо са Гоцом, Јелена и она су захладнеле односе, нису више блиске као раније и не виђају се. Јелена уопште не жели да прича на ту тему. Она никад није желела да је представљају као ћерку Гоце Божиновске, а сад су дошле у неки конфликт - шокирао је Раде, па додао:

- По мом мишљењу, нема разлога да не причају, Гордана је добар човек и њих две би требало то да изгладе са женске стране. Јелена је покупила генетику на мене, размишља као и ја, па се зато не слаже са Гоцом - истиче Вучковић, преноси "Сторy".

Како даље наводи, а преносе медији, он сматра да је разлог сукоба Јелене и Гоце једна емисија у којој је Божиновска била и у којој је рекла да је њена ћерка измислила удају.

Гоца је била згодна црнка

Подсетимо, Вучковић се раније присетио о љубави са певачицом, те испричао и како су се упознали.

- Звали су ме неки моји пријатељи који су били музичари, певачи под шаторима, кад су наступали у једном месту одакле је она. Она је црнка, лепа, имала је седамнаест година и певала је под шатором, а ја сам већ имао 30 година. Ишао сам онако необавезно са Шабаном Шаулићем. Ту су били и Зорица Брунцлик и Кемиш, Раде Јоровић, Весна Змијанац. Сви могући певачи су тада били под шаторима. Ту сам је упознао и некако нас је затекло јутро, попили смо мало више. Каже Гоца у једном тренутку како мора да иде кући, а ја јој кажем да ћемо ми да је возимо. Она није смела од родитеља, а ја сам инсистирао и рекао: „Ајде, таман да их упознам" - причао је Вучковић и настави даље:

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas