Oglas
· · Komentari: 0

Goca Božinovska u svađi sa ćerkom? Njen prvi muž otkrio detalje porodičnog odnosa: Nisu više bliske kao ranije

Zbog jedne pevačicine izjave se više skoro i ne viđaju

1691404629_Bozinovska-naslovna.jpg
Foto: ATA
Oglas

Kompozitor Rade Vučković imao je buran ljubavni život, o njegovim ženama oduvek se pričalo, a kao prvi muž pevačice Goce Božinovske otkrio je pojedinosti njihovog odnosa.

On je sa Gocom dobio ćerku Jelenu, te je sada objasnio šta se danas dešava u odnosu majke i ćerke.

- Odavno se nisam čuo sa Gocom, Jelena i ona su zahladnele odnose, nisu više bliske kao ranije i ne viđaju se. Jelena uopšte ne želi da priča na tu temu. Ona nikad nije želela da je predstavljaju kao ćerku Goce Božinovske, a sad su došle u neki konflikt - šokirao je Rade, pa dodao:

- Po mom mišljenju, nema razloga da ne pričaju, Gordana je dobar čovek i njih dve bi trebalo to da izglade sa ženske strane. Jelena je pokupila genetiku na mene, razmišlja kao i ja, pa se zato ne slaže sa Gocom - ističe Vučković, prenosi "Story".

Kako dalje navodi, a prenose mediji, on smatra da je razlog sukoba Jelene i Goce jedna emisija u kojoj je Božinovska bila i u kojoj je rekla da je njena ćerka izmislila udaju.

Goca je bila zgodna crnka

Podsetimo, Vučković se ranije prisetio o ljubavi sa pevačicom, te ispričao i kako su se upoznali.

- Zvali su me neki moji prijatelji koji su bili muzičari, pevači pod šatorima, kad su nastupali u jednom mestu odakle je ona. Ona je crnka, lepa, imala je sedamnaest godina i pevala je pod šatorom, a ja sam već imao 30 godina. Išao sam onako neobavezno sa Šabanom Šaulićem. Tu su bili i Zorica Brunclik i Kemiš, Rade Jorović, Vesna Zmijanac. Svi mogući pevači su tada bili pod šatorima. Tu sam je upoznao i nekako nas je zateklo jutro, popili smo malo više. Kaže Goca u jednom trenutku kako mora da ide kući, a ja joj kažem da ćemo mi da je vozimo. Ona nije smela od roditelja, a ja sam insistirao i rekao: „Ajde, taman da ih upoznam" - pričao je Vučković i nastavi dalje:

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas