· · Коментари: 0

Гоца и Илда Шаулић о божићним празницима: "Није исто без Шабана, трудимо се да ускладимо све и будемо на окупу" (ФОТО)

Упркос обавезама, труде се да Божић проведу заједно

1673093212_ilda_medic_10052022_0001.jpg
Фото: АТА имагес

Шабан Шаулић преминуо је пре три године, а одлазак краља народне музике најтеже је пао његовој породици. Божић у њиховом дому више никад неће бити исти, а Илда се присетила да је њен отац изузетно волео:

- Ми прослављамо Божић, то је био празник који је мој отац изузетно волео и поштовао у нашој кући. Ту све славило од почетка, од положајника, па по реду. Ћеркица јако воли да учествује у свему томе. То су ствари које дефинитивно су нам и дужност, да усмеравамо нашу децу ка обичајима и правим вредностима - испричала је за "Блиц", па додала:

- За бадње вече ћу бити у Чикагу, а за српску Нову годину у Вашингтону па се враћам за Београд. И овај пут сам била за то да мама крене са мном, али она није у таквом расположењу за путовања. Боже здравља, надам се да ће у наредним годинама и тога бити. Биће ту у Београду са унуцима и сестром, биће и њој лепо.

Прочитајте још: Драгана Мирковић честитала Божић из родног Касидола: Певачица не заборавља одакле потиче (ФОТО)

Шабанова удовица, Гордана, признаје да се осећа усамљено откад њеног супруга више нема:

- Усамљено. Празници су били време које смо увек проводили једно поред другог, где год били и какве год обавезе имали. Сада деца и унуци наравно чине све да ми улепшају дане, али они имају своје обавезе - искрена је била Гоца.

- Генерално се трудимо да ускладимо све и будемо сви заједно, али када је пут далек и напоран за ћерку онда гледамо да остане у топлини свога дома и у окружењу баки и тетки - закључила је Илда на крају за поменути медиј.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.