Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Гоца Тржан искрено: "Испала сам наџак бабетина која Раши уништава живот"

Гоца Тржан проговорила открила све детаље из живота са Рашом

1631894849_goca-i-rasa.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /К1
Oglas

Нова сезона емисије „Мој савршени брак“ у којој Гоца Тржан и њен супруг Раша Новаковић допуштају свима нама да завиримо у њихов дом и живот почиње са емитовањем у понедељак, а снимили су нових 168 епизода.

Прочитајте још: Огласила се девојка Милана Марића: Ево шта је рекла о вези са 19 година млађим глумцем!

- Суштина наше емисије је била у томе да покажемо да савршени брак не постоји. Ми много тога снимимо, али редитељ бира шта је оно што ће на крају бити приказано. Због тога што он бира, увек и каже: Кога бре занима када се ви лепо слажете, и због тога су  у првој сезони у емисијама углавном биле наше свађе. Испадох тако наџак бабетина која му уништава живот, али зато ће ова друга сезона бити реалнија у том смислу што ћемо приказати и оне лепе моменте, када се слажемо – казала је Гоца у емисији „Кец на једанаест“. 

Раша све прима са осмехом на лицу

- Раша је на то с осмехом додао: Сутра ће због овог што је рекла да освану наслови у новинама – Гоца се поправила или Гоца се покајала и додала:

- Оно што гледате је хибрид, није класичан ријалити програм већ скраћени сегменти нашег живота – казао је Новаковић на К1.  Највећи проблем им је, како су рекли, Гоцина ћерка Лена јер она најчешће не жели да учествује у снимању. 

- Најтеже нам је с Леном да изађемо на крај. Она је тинејџерка па често морамо да јој објашњавамо да није срамота бити део наше породице и није срамота бити на телевизији. Али то увек решимо тако што она изабере када жели да се појави у емисији – казала је Гоца у емисји "Кец на једанаест".

"То је живот наше породице, није блам"

– Реч ријалити значи стварност и то није блам. То је живот наше породице, стваран живот који живимо.  У емисији је Гоца отпевала и неке од њених најлепших балада па је открила и да ли има омиљену, одговорила: 

- Дешавало ми се да у разговору с људима који воле моје песме чујем реченицу: Много нас нервираш, много тужно певаш. Има доста песама које стоје у оним деловима мене које не видите испред камере. У различитим фазама живота проналазила сам се у различитим песмама. Тако сам, на пример, у периоду од 2000. до 2005. највише волела песме „У ниском лету“ и „По моме срцу ходај“, након тог периода „Хаљину“, онда „Волео си скота“ и „Глуве усне“... Сада ми је омиљена моја нова песма коју ћете тек чути зато што је секси, а није вулгарна. Ја сам сада у годинама када не смем да будем вулгарна и када смем да певам о ситуацијама које су ми се дешавале у животу – казала је Гоца. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas