· · Komentari: 0
OTVORENO

Goca Tržan iskreno: "Ispala sam nadžak babetina koja Raši uništava život"

Goca Tržan progovorila otkrila sve detalje iz života sa Rašom

1631894849_goca-i-rasa.jpg
Foto: YouTube printscreen /K1

Nova sezona emisije „Moj savršeni brak“ u kojoj Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković dopuštaju svima nama da zavirimo u njihov dom i život počinje sa emitovanjem u ponedeljak, a snimili su novih 168 epizoda.

Pročitajte još: Oglasila se devojka Milana Marića: Evo šta je rekla o vezi sa 19 godina mlađim glumcem!

- Suština naše emisije je bila u tome da pokažemo da savršeni brak ne postoji. Mi mnogo toga snimimo, ali reditelj bira šta je ono što će na kraju biti prikazano. Zbog toga što on bira, uvek i kaže: Koga bre zanima kada se vi lepo slažete, i zbog toga su  u prvoj sezoni u emisijama uglavnom bile naše svađe. Ispadoh tako nadžak babetina koja mu uništava život, ali zato će ova druga sezona biti realnija u tom smislu što ćemo prikazati i one lepe momente, kada se slažemo – kazala je Goca u emisiji „Kec na jedanaest“. 

Raša sve prima sa osmehom na licu

- Raša je na to s osmehom dodao: Sutra će zbog ovog što je rekla da osvanu naslovi u novinama – Goca se popravila ili Goca se pokajala i dodala:

- Ono što gledate je hibrid, nije klasičan rijaliti program već skraćeni segmenti našeg života – kazao je Novaković na K1.  Najveći problem im je, kako su rekli, Gocina ćerka Lena jer ona najčešće ne želi da učestvuje u snimanju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

- Najteže nam je s Lenom da izađemo na kraj. Ona je tinejdžerka pa često moramo da joj objašnjavamo da nije sramota biti deo naše porodice i nije sramota biti na televiziji. Ali to uvek rešimo tako što ona izabere kada želi da se pojavi u emisiji – kazala je Goca u emisji "Kec na jedanaest".

"To je život naše porodice, nije blam"

– Reč rijaliti znači stvarnost i to nije blam. To je život naše porodice, stvaran život koji živimo.  U emisiji je Goca otpevala i neke od njenih najlepših balada pa je otkrila i da li ima omiljenu, odgovorila: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

- Dešavalo mi se da u razgovoru s ljudima koji vole moje pesme čujem rečenicu: Mnogo nas nerviraš, mnogo tužno pevaš. Ima dosta pesama koje stoje u onim delovima mene koje ne vidite ispred kamere. U različitim fazama života pronalazila sam se u različitim pesmama. Tako sam, na primer, u periodu od 2000. do 2005. najviše volela pesme „U niskom letu“ i „Po mome srcu hodaj“, nakon tog perioda „Haljinu“, onda „Voleo si skota“ i „Gluve usne“... Sada mi je omiljena moja nova pesma koju ćete tek čuti zato što je seksi, a nije vulgarna. Ja sam sada u godinama kada ne smem da budem vulgarna i kada smem da pevam o situacijama koje su mi se dešavale u životu – kazala je Goca. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.