· · Коментари: 0
БИВШИ СУПРУЖНИЦИ

Гоца Тржан ОШТРО ОДГОВОРИЛА бившем мужу: "Иван и ја нисмо ни били венчани у цркви...Нек' ми се тај човек скине више"

Певачица је демантовала бившег супруга поводом црквеног венчања.

1627056174_pjimage--1-.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Гоца Тржан/тирорере0

Иван Маринковић, бивши муж Гоце Тржан, осврнуо се у свом недавном интервјуу на црквено венчање бивше супруге, јер му наводно није било јасно како је Гоца успела да се венча у цркви за свог садашњег супруга Рашу Новаковића, јер како и сам објашњава њих двоје се нису црквено нису црквено развели.

Поводом ове изјаве, певачица Гоца Тржан није остала нема. Напротив, оштро је осудила свог бившег супруга и његове изјаве поводом њиховог брака.

Прочитајте још: УДАЛА СЕ ГОЦА ТРЖАН: Певачица поново изговорила судбоносно "да", али овога пута није носила ВЕНЧАНИЦУ (ФОТО)

- Не, ја сам лагала и свештеника, и патријарха и све у цркви! Наравно да сам разведена у цркви. Прошла сам посебну процедуру како бих се развела и то је завршена прича. Трајало је неко време, али сам се развела. Не знам шта ко прича, ја сам испоштовала процедуру коју је црква од мене тражила, све мејлове сам послала и добила развод - у даху је изговорила Гоца која се осврнула на изјаве Ивана Маринковића о томе да је можда слагала цркву да се развела од њега:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

- Прво ја то не бих урадила због себе, никада. Друго, црква је озбиљна институција где постоје црквени записи, црквене књиге у којима се води евиденција. Није то преписвачка школа Ћирило и Методије, па да може тек тако неко да уђе и слаже. Постоји процедура која мора да се испоштује. Прво морам да будем разведена грађански, и тај документ подносим цркви - навела је Тржанова која је открила за шта је још морала да тражи дозволу цркве:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

- И не само за црквени развод, прошли смо посебну процедуру јер сам ја од Радомира старија 15 година, па смо морали и за то да добијемо благослов цркве. Дакле, нек ми се тај човек више скине. Кога више боли уво? Ја са њим немам ништа, немам никакву емоцију према њему и питам се докле ћете ме више повезивати с њим? Ми смо сада два света, он је ријалити учесник, ја имам своју каријеру и свој живот, нема потребе да на било који начин будемо повезани - оштро је одговорила певачица, која је потом открила један шокантан детаљ:

Иван и ја нисмо били ни заведени у црквене књиге као венчани.

- Црква не ради на поверење, морали смо озбиљну папирологуију да обавимо и процедуру. То није киоск. Осим тога, за Иванову информацију, ми нисмо ни били заведени у црквене књиге као венчани. Ево и то да знате, поп је вероватно боље видео тада од нас, тако да ми црквено нисмо ни били венчани. Не знам како, случајно нас нису уписали. Ипак, ја сам испоштовала целокупну процедуру као да јесмо, и приложила сву папирологију како бих била чиста поред собом и пред људима које волим - истакла је певачица и закључила:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

- Његове изјаве су више бизарне, сада га обавестите да је разведен и у цркви и да уколико жели може и он да се венча. Ја му од срца желим то. А ако га нешто у вези тога занима нека позове цркву па нека се распита. Мене више не зовите да коментаришем било коју Иванову изјаву у вези било чега - рекла је певачица за "Ало".

Подсетимо, прошле недеље Гоца Тржан и њен супруг Радомир Раша Новаковић заклели су се на вечну љубав у цркви, док су се 2015. године венчали у општини.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.