· · Komentari: 0
BIVŠI SUPRUŽNICI

Goca Tržan OŠTRO ODGOVORILA bivšem mužu: "Ivan i ja nismo ni bili venčani u crkvi...Nek' mi se taj čovek skine više"

Pevačica je demantovala bivšeg supruga povodom crkvenog venčanja.

1627056174_pjimage--1-.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/Goca Tržan/tirorere0

Ivan Marinković, bivši muž Goce Tržan, osvrnuo se u svom nedavnom intervjuu na crkveno venčanje bivše supruge, jer mu navodno nije bilo jasno kako je Goca uspela da se venča u crkvi za svog sadašnjeg supruga Rašu Novakovića, jer kako i sam objašnjava njih dvoje se nisu crkveno nisu crkveno razveli.

Povodom ove izjave, pevačica Goca Tržan nije ostala nema. Naprotiv, oštro je osudila svog bivšeg supruga i njegove izjave povodom njihovog braka.

Pročitajte još: UDALA SE GOCA TRŽAN: Pevačica ponovo izgovorila sudbonosno "da", ali ovoga puta nije nosila VENČANICU (FOTO)

- Ne, ja sam lagala i sveštenika, i patrijarha i sve u crkvi! Naravno da sam razvedena u crkvi. Prošla sam posebnu proceduru kako bih se razvela i to je završena priča. Trajalo je neko vreme, ali sam se razvela. Ne znam šta ko priča, ja sam ispoštovala proceduru koju je crkva od mene tražila, sve mejlove sam poslala i dobila razvod - u dahu je izgovorila Goca koja se osvrnula na izjave Ivana Marinkovića o tome da je možda slagala crkvu da se razvela od njega:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

- Prvo ja to ne bih uradila zbog sebe, nikada. Drugo, crkva je ozbiljna institucija gde postoje crkveni zapisi, crkvene knjige u kojima se vodi evidencija. Nije to prepisvačka škola Ćirilo i Metodije, pa da može tek tako neko da uđe i slaže. Postoji procedura koja mora da se ispoštuje. Prvo moram da budem razvedena građanski, i taj dokument podnosim crkvi - navela je Tržanova koja je otkrila za šta je još morala da traži dozvolu crkve:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

- I ne samo za crkveni razvod, prošli smo posebnu proceduru jer sam ja od Radomira starija 15 godina, pa smo morali i za to da dobijemo blagoslov crkve. Dakle, nek mi se taj čovek više skine. Koga više boli uvo? Ja sa njim nemam ništa, nemam nikakvu emociju prema njemu i pitam se dokle ćete me više povezivati s njim? Mi smo sada dva sveta, on je rijaliti učesnik, ja imam svoju karijeru i svoj život, nema potrebe da na bilo koji način budemo povezani - oštro je odgovorila pevačica, koja je potom otkrila jedan šokantan detalj:

Ivan i ja nismo bili ni zavedeni u crkvene knjige kao venčani.

- Crkva ne radi na poverenje, morali smo ozbiljnu papirologuiju da obavimo i proceduru. To nije kiosk. Osim toga, za Ivanovu informaciju, mi nismo ni bili zavedeni u crkvene knjige kao venčani. Evo i to da znate, pop je verovatno bolje video tada od nas, tako da mi crkveno nismo ni bili venčani. Ne znam kako, slučajno nas nisu upisali. Ipak, ja sam ispoštovala celokupnu proceduru kao da jesmo, i priložila svu papirologiju kako bih bila čista pored sobom i pred ljudima koje volim - istakla je pevačica i zaključila:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

- NJegove izjave su više bizarne, sada ga obavestite da je razveden i u crkvi i da ukoliko želi može i on da se venča. Ja mu od srca želim to. A ako ga nešto u vezi toga zanima neka pozove crkvu pa neka se raspita. Mene više ne zovite da komentarišem bilo koju Ivanovu izjavu u vezi bilo čega - rekla je pevačica za "Alo".

Podsetimo, prošle nedelje Goca Tržan i njen suprug Radomir Raša Novaković zakleli su se na večnu ljubav u crkvi, dok su se 2015. godine venčali u opštini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.