Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Гога Секулић о РАЗВОДУ: "Досадило ми је да будем отац и мајка детету" (ФОТО)

Певачица Гога Секулић се разводи од супруга Уроша Домановића, са којим има и сина

1646849630_9680_gogasekulic_ig.jpg
Фото: Архива Новости
Oglas

Гога и урош већ скоро осам месеци не живе заједно, а како медији пишу, разишли су се јер нису више могли да функционишу заједно.

Гоги Секулић је дете на првом месту, а како наводи извор близак певачици, она му је од старта била и мајка и отац јер је Урош наводно био фокусиран само на спортску каријеру. Она је управо због сина и напустила Цирих и вратила се у Београд.

Прочитајте још: "КОНАЧНО ИЗГЛЕДАШ КАО ЖЕНСКО": Софија Милошевић на мети коментара познате водитељке, ОДМАХ јој је одговорила (ФОТО)

"Гоги је било битно да њен син похађа школу на матерњем језику и зато се пре свега вратила у Србију, тачније у Београд", започиње извор за Скандал и додаје:

"Урош је пак инсистирао да остану у Цириху јер има своју спортску академију и онда је и то разумљиво будући да тако зарађује и учествује у свему око детета. Гога се с тим ипак није сложила јер је од старта била стуб породице, посебно од када је дошло дете, па је овог пута преломила по своме иако разуме Уроша и не замера му што је тамо. У сваком случају, није имала подршку и помоћ у оној мери која се очекује када имате мало дете, али је имала и стрпљења знајући колико је Урошу важна каријера и колико му значи бразилсака џиуџица у којој је светски првак. Ипак, после дуго времена, осетила је да она мора много више да вуче и да је сама у целој причи, па је преломила и дошла с дететом у Србију и сама је с малим. Некад јој помогну родитељи и то је све, дадиље нема. Урош је могао и овде да тренира и да зарад породице буде на релацији Цирих-Београд. Све то навело је певачицу да преломи, па је са Урошем нашла компромис и заједно су решили да се разиђу без свађе и скандала. Немају заједничку имовину, па ће се разићи споразумно, а око сина ће се договарати цивилизовано и у складу са свим што је у интересу детета што је Гоги свакако најважније", закључио је извор, а Гога је потврдила ова сазнања:

"Истина је да се разводимо, тако је боље и за дете, а и за нас двоје. Мени је досадило да у браку будем и муж и жена, као и отац и мајка детету. Урош и ја смо се око свега договорили и нема ту места никаквим скандалима и сензацијама. У сваком случају, обоје ћемо увек доносити одлуке које су најбоље за нашег сина, а мени је то свакако најважније", закључила је Гога Секулић.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas