Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Говорили су јој да је променила лични опси, а ово је њен одговор: Меган Фокс по први пут о пластичним операцијама - ево шта је све урадила на телу

Уз име Меган Фокс је увек ишао епитет лепотице, али се у последње време све више говори о томе да се превише променила

1711027394_368df942fdf1b1f2d4d1a7af04fec35cb85c1cc4.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Манија око пластичне хирургије за глумицу је почела у 21. или 22. години. Прво је уградила силиконске импланте, а онда је "миц по миц" почела да ради и друге корекције тела. То је укључивало операцију носа, ботокс, филере и још једно повећање груди.

Последња операција груди коштала ју је 30.000 долара, а Меган је искрено прзнала да би волела да има још веће. Међутим, мајка природа јој не дозвољва, јер, како каже, операција није могућа због њене витке линије.

- Моје груди су лажне од моје 21. или 22. године. Урадила сам их на конзервативан начин, јер су тада сви радили тај захват, и онда сте морали да радите повећање које није могло да се види. Ја сам увек била она девојчица која се гледала у огледало и питала се: 'Где су моје груди?' Увек сам желела велике груди и нисам била задовољна првим силиконима. Урадила сам нове када сам завршила са дојењем своје деце, јер не знам где су стари нестали, али су нестали. Онда сам недавно морала да поново идем на операцију груди, јер немам довољно телесне масти да прикрије имплантате, па сте могли да видите њихово таласање - испричала је глумица, те додала да не подноси анестезију.

- Када сам већ морала да се оперишем, рекла сам: 'Види, ако ћете да ме успавате, и ако ћу бити већ болесна два месеца од опште анестезије... Боље би било да се пробудим са највећим грудима које могу да стану у моје тело. И доктор је рекао да је то и урадио. А чак нису ни тако велике, само тако изгледају, јер је моје тело тако ситно. Али да су могле да буду веће, натерала бих лекаре да ми ставе веће. Не волим операције и због чињенице да сам морала да се подвргнем том натерала ме је да мислим да треба да добијем награду за патњу кроз коју пролазим. Не желим да се будим са Б корпама на телу, нема проклете сврхе у томе. Желела сам гигантске груди, није ме брига шта је у тренду, дај ми изглед стриптизете из 1990. године - била је жустра и сликовита Фоксова.

Фоксвоа је, такође, признала да би у јендом тренутку радо урадила операцију увећања позадине.

- Хоћу такву задњицу да се људи окрећу за мном, шапућу, смеју и причају нешто попут: 'Шта? Шта гледамо?' Као да сам циркуска наказа. Ако бих већ прошла кроз тај проце, желим тако нешто. Нећу да чујем изјаве као што су: 'Ох, мислиш ли да је стварно само ишла у теретану?' Моја задњица мора да зауставља људе на путу - рекла је Меган.

А шта није радила од естетских захвата?

- Никада нисам радила никакво затезање лица, никакву операцију мачкастих очију, иако бих то волела! Нисам радила ни обичан лифтинг обрва, никада нисам радила нити за затезање лица. То није због неког мог моралног става, него зато што не верујем да дају резултат, а и зато што се бојим да ће бити проблем онда кад ами заиста буде требао прави фејслифтинг. Никада нисам уклањала масне јастучиће из образа и никада нећу. Ја сам веома мршава особа која нема довољно телесне масти ни на лицу, тако да ћу увек само стављати масноћу, никада је нећу вадити. Нисам имала ни липосукцији или контурисање тела или било шта слично - набројала је холивудска звезда.

(Супер жена)

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas