· · Коментари: 0

Гвинет Палтроу се осврнула на живот пред 50. рођендан: "Повређивала сам људе, али никада намерно..."

Гвинет Палтроу сутра слави рођендан

1664181953_profimedia-0688733689.jpg
Фото: Профимедиа

Гвинет Палтроу једна је од најпознатијих и најуспешнијих холивудских глумица. Има велику моћ трансформације, па су је увек пратиле различите карактерне улоге.

Лепа глумица ће сутра, 27. септембра, да прослави јубиларни 50. рођендан, а поводом овог јубилеја осврнула се на свој живот и открила шта самтра грешкама

Она је поделила искрен есеј на својој веб страници о животном стилу Гооп, откривајуц́и да је, иако јој је било тешко некада, научила је из грешака које је правила.

Прочитајте још: Познати пар у ЈАВНОМ ПРЕВОЗУ: Џорџ Клуни и Амал на железничкој станици, она још једном задала модни задатак (ФОТО)

- Повређивала сам људе, никада намерно, али сам то чинила исто. Изневерила сам људе тиме што нисам била оно што им је потребно да будем. Издала сам себе да сачувам мир - написала је Гвинет, преноси Метро.

Признала је да се у прошлости борила да постави границе или да се заузме за себе јер се плашила да узнемири људе у приватном животу и каријери.

- Моје најтрајније грешке и неред који долази са њима проистекли су из тога што нисам била у потпуности искрена. Ваша очекивања нису одговарајуц́а. Ваше понашање није прикладно. Ова веза више није права за мене. Овај пројекат није прави за мене...

Гвинет се удала за певача Криса Мартина 2003. године. Прво дете, ћерк Епл, добили су 2004., а сина Мозеса  2006. године. Глумица је сада у срећном браку са сценаристом Бредом Фалчуком (49).

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.