Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСПОВЕСТ

Хари Мата Хари ИСКРЕНО о породици: "Запоставио сам и ЖЕНУ и ДЕЦУ, али се не кајем"

Певач Хари Варешановић, познатији као Хари Мата Хари отворио је душу у једној емисији.

1639218774_hari.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/О КАНАЛ
Oglas

Гостујући у "Премијери", певач Хари Мата Хари проговорио је о својој породици, и открио да је због каријере много тога жртвовао.

Иако о свом приватном животу не воли да говори, Хари је признао да је негде на средини пута своје каријере схватио колико је недостајао својој породици.

Прочитајте још: "Са 25 су ми рекли да НЕ МОГУ да имам деце": Мина Костић оголила ДУШУ, и проговорила о тешком раздобљу

- Мислим да сам веома мало дао, из разлога што су мој посао, време, путовања која су веома дуга, тражили пуно пажње. Било шта да радиш, а посвећен си свом послу, природно је да ће сви остали, на неки начин, тебе мање имати. Тако да сам стварно због своје каријере запоставио своје, што је и логично, али нисам се покајао, јер није то била траума, већ сам схватио да је то мој живот, моја судбина - био је искрен певач, па је додао колико му је значио отац.

- Истина је, због њега не бих постојао. У та нека доба, 60. година, у сарајевском породилишту је била језива зима, ја сам јануарско дете. Мењали су грејање, не знам да ли је био квар, али је температура у собама где су биле бебе била испод нуле, баш минус! Мој тата је направио финту, донео је мами банане и наранџе, мене ставио у кесу и угрејао ме - смеје се Хари Мата Хари.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas