· · Komentari: 0
ISPOVEST

Hari Mata Hari ISKRENO o porodici: "Zapostavio sam i ŽENU i DECU, ali se ne kajem"

Pevač Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari otvorio je dušu u jednoj emisiji.

1639218774_hari.png
Foto: Printskrin/Jutjub/O KANAL

Gostujući u "Premijeri", pevač Hari Mata Hari progovorio je o svojoj porodici, i otkrio da je zbog karijere mnogo toga žrtvovao.

Iako o svom privatnom životu ne voli da govori, Hari je priznao da je negde na sredini puta svoje karijere shvatio koliko je nedostajao svojoj porodici.

Pročitajte još: "Sa 25 su mi rekli da NE MOGU da imam dece": Mina Kostić ogolila DUŠU, i progovorila o teškom razdoblju

- Mislim da sam veoma malo dao, iz razloga što su moj posao, vreme, putovanja koja su veoma duga, tražili puno pažnje. Bilo šta da radiš, a posvećen si svom poslu, prirodno je da će svi ostali, na neki način, tebe manje imati. Tako da sam stvarno zbog svoje karijere zapostavio svoje, što je i logično, ali nisam se pokajao, jer nije to bila trauma, već sam shvatio da je to moj život, moja sudbina - bio je iskren pevač, pa je dodao koliko mu je značio otac.

- Istina je, zbog njega ne bih postojao. U ta neka doba, 60. godina, u sarajevskom porodilištu je bila jeziva zima, ja sam januarsko dete. Menjali su grejanje, ne znam da li je bio kvar, ali je temperatura u sobama gde su bile bebe bila ispod nule, baš minus! Moj tata je napravio fintu, doneo je mami banane i narandže, mene stavio u kesu i ugrejao me - smeje se Hari Mata Hari.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.