Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБОМОРА

Хју Џекман je "ГЕЈ"? Његова 13 ГОДИНА СТАРИЈА СУПРУГА одлучила да проговори

Супруга Хјуа Џекмана, Дебора Ли Фернес, дала је безбрижан одговор на дугогодишње гласине да је њен муж "геј" током интервјуа за подкаст ове недеље

1650386680_profimedia-0096923046.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Ова 66-годишњакиња, која је у браку са 53-годишњим глумцем од 1996. године, описала је неосноване гласине као "тако глупе", али је додала да је то једна од многих које су кружиле о пару са А листе откако су се катапултирали до светске славе. .

Говорећи у подкасту, Дебора Ли је рекла: „Мислим, ок момци – да је геј, могао би бити геј! Више није морао да се крије у орману, а излазио би са Бредом Питом, или шта већ. Није да је Бред геј, али знаш шта говорим!"

На другом месту у интервјуу, водитељ Гас Ворланд питао је аустралијску глумицу како пар реагује када гледа парнера у интимним тренуцима на екрану.

Прочитајте још: РАЗВОД ДЕЦЕНИЈЕ! Након 25 година брака, МИЉЕНИЦА ХОЛИВУДА Танди Њутон се растала од мужа - сви мисле да је "СКРЕНУЛА С УМА" (ФОТО)

"То је тако чудно - претпостављам, пошто сам то радила толико пута раније, није баш романтично", рекла је за себе. „Имаш светло у лицу, мораш да погодиш мету и тако није баш секси.“

Али када је у питању гледање њеног мужа, додала је: „Када седим у позоришту и гледам – посебно ако сам са децом – осећам се мало непријатно. Али такође, много пута сам веома добар пријатељ са глумицама са којима се дружи док снима филм, сви се упознајемо. Понекад је чудно видети то, и мислим да су деца као, „Ахх!“ [Оскар, њихов син] не жели да гледа."

Слатко је закључила: 'Када сте у вези, то је само глупост, знате? Све је то пух."

Пар се упознао на сету аустралијске ТВ емисије "Корели" 1995. године. Венчали су се само 11 месеци касније, 11. априла 1996. године.

Након што су се преселили у САД почетком 2000-их, усвојили су двоје деце - сина Оскара, који сада има 20 година, и ћерку Аву, која сада има 15 година. Срећни пар је раније овог месеца прославио 26. годишњицу брака. 

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas