· · Komentari: 0
LJUBOMORA

Hju Džekman je "GEJ"? NJegova 13 GODINA STARIJA SUPRUGA odlučila da progovori

Supruga Hjua Džekmana, Debora Li Fernes, dala je bezbrižan odgovor na dugogodišnje glasine da je njen muž "gej" tokom intervjua za podkast ove nedelje

1650386680_profimedia-0096923046.jpg
Foto: Profimedia

Ova 66-godišnjakinja, koja je u braku sa 53-godišnjim glumcem od 1996. godine, opisala je neosnovane glasine kao "tako glupe", ali je dodala da je to jedna od mnogih koje su kružile o paru sa A liste otkako su se katapultirali do svetske slave. .

Govoreći u podkastu, Debora Li je rekla: „Mislim, ok momci – da je gej, mogao bi biti gej! Više nije morao da se krije u ormanu, a izlazio bi sa Bredom Pitom, ili šta već. Nije da je Bred gej, ali znaš šta govorim!"

Na drugom mestu u intervjuu, voditelj Gas Vorland pitao je australijsku glumicu kako par reaguje kada gleda parnera u intimnim trenucima na ekranu.

Pročitajte još: RAZVOD DECENIJE! Nakon 25 godina braka, MILJENICA HOLIVUDA Tandi NJuton se rastala od muža - svi misle da je "SKRENULA S UMA" (FOTO)

"To je tako čudno - pretpostavljam, pošto sam to radila toliko puta ranije, nije baš romantično", rekla je za sebe. „Imaš svetlo u licu, moraš da pogodiš metu i tako nije baš seksi.“

Ali kada je u pitanju gledanje njenog muža, dodala je: „Kada sedim u pozorištu i gledam – posebno ako sam sa decom – osećam se malo neprijatno. Ali takođe, mnogo puta sam veoma dobar prijatelj sa glumicama sa kojima se druži dok snima film, svi se upoznajemo. Ponekad je čudno videti to, i mislim da su deca kao, „Ahh!“ [Oskar, njihov sin] ne želi da gleda."

Slatko je zaključila: 'Kada ste u vezi, to je samo glupost, znate? Sve je to puh."

Par se upoznao na setu australijske TV emisije "Koreli" 1995. godine. Venčali su se samo 11 meseci kasnije, 11. aprila 1996. godine.

Nakon što su se preselili u SAD početkom 2000-ih, usvojili su dvoje dece - sina Oskara, koji sada ima 20 godina, i ćerku Avu, koja sada ima 15 godina. Srećni par je ranije ovog meseca proslavio 26. godišnjicu braka. 

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.