· · Коментари: 0
ШОК У ЕМИСИЈИ

"Хоћу да ми се Сања Маринковић ЈАВНО ИЗВИНИ": Певачица БЕСНА након емитовања емисије "Магазин Ин" (ФОТО)

Певачица Катарина Живковић остала је вирдно разочарана након емисије у којој је гостовала.

1644134031_pjimage.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Курир/RTV Pink Official

Певачица Катарина Живковић гостовала је у емисији Сање Маринковић, и мислила је да је све прошло како треба док није одгледала измонтирану емисију.

Наиме, водитељка је, како Катарина тврди, избацила њено излагање које се тиче естраде и проституције, што је певачицу много наљутило.

Прочитајте још: "Умрећу с ожиљком због Данилове несреће": Наташа Беквалац отворила душу о БИВШИМ МУЖЕВИМА

Тим поводом, Катарина је одлучила д асе огласи на друштвеној мрежи "Инстаграм".

- Пошто је мој коментар у емисији "Магазин Ин" на питање постављено мени и Маји Маринковић да ли ријалити учеснице и певачице мушкарци доживљавају као жене лаког морала и ограничене интелигенције, Сања Маринковић склонила (избацила из емисије), принуђена сам да прокоментаришем овде, јер моја је дужност да одбраним себе, своју професију и све своје колегинице, које се кроз живот поштено боре и поштено зарађују свој динар - започела је Катарина.

- Дакле, мој одговор који је Сања исекла је гласио овако: "Предрасуда има и биће их, а што се тиче промискуитета и жена лаког морала, таквих има и међу водитељкама и међу адвокатима, агентима и лекарима, сматрам да промискуитет нема апсолутно никакве везе са професијом којом се бавите и да су то апсолутне глупости, а како на њих реагујем - не реагујем никако, јер ме оне не погађају" - додала је певачица.

- С обзиром да је током емитовања мој коментар на њено неприкладно питање изостављен, избачен, то може врло лако да се погрешно протумачи како се ја заправо слажем са свиме што она говори, а пошто нисам одговорила, тачније пошто је исекла мој одговор, то би значило да ја то подржавам и да одобравам све што она говори, што је у крајњу руку нефер и врло злонамерно. Не знам која је била Сањина намера, али је свакако увредљива, не само за мене, већ за све моје колеге - написала је Живковићева, и потом се обратила директно Сањи Мариновић.

- Зовеш у емисију госте да би их потом вређала, понижавала и омаловажавала и на крају креираш онако како теби одговара. Ја то не желим и желим јавно извињење, не само за себе већ за све моје колеге - закључила је некадашња победница "Фарме" на Инстаграму.

Водитељка Сања Маринковић још увек се није огласила поводом ових Катарининих речи.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.