· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

ХОЛИВУДСКИ глумац Кијану Ривс користи градски превоз, хонорар са филмова пребацује колегама, али ево које ТРАГЕДИЈЕ стоје из његове приче

Сахранио је своје најмилије, али никада није одустао од мисије усрећивања људи око себе.

1638572246_shutterstock_1404049094.jpg
Фото: Shutterstock

Холивудска звезда Кијану Ривс, канадско-амерички глумац, филмски редатељ, филмски продуцент и музичар надалеко је чувен по својој скромности и доброчинствима према људима којима је свакодневно окружен. 

Прочитајте још: Да ли партнеру треба признати превару? Психолог саветује да добро размислите због ЈЕДНОГ разлога

Кијану је имао кратку везу са Сандром Булок и Софијом Кополом, али чињеница коју и сам истиче је да је Џенифер била љубав његовог живота, са којом се упознао 1998. године. Већ на Бање вече, уследила је прва трагедија када је њихова ћерка мртво рођена.

Свега две године касније, Џенифер је отишла на журку коју је приредио Мерилин Менсон. Будући да је пила, са журке ју је кући одвезао неко од пријатлеја. Међутим, Дженифер је пијана села у кола како би се вратила назад на журку и ударила у гомилу паркираних аутомобила. Погинула је на лицу места.

Прочитајте још: Савети који ће вам помоћи да имате миран и квалитетан сан

Кијану Ривс је, иначе, 1993. године остао и без најбољег пријатеља, Ривера Феникса, који је умро са свега 23 године на једној журки. Ту је била и вест о томе да његова млађа сестра Ким болује од леукемије. Кијану је, иначе, раних деведесетих година потпуно преузео бригу о њој.

Скромност и хуманост

Кијану Ривс је пропустио првих 20 минута завршне вечере за свој нови филм "Божја кћи" у клубу у Њујорку Стрпљиво је чекао на киши да га приме унутра. Нико га није препознао. Власник клуба рекао је да није ни знао да Кијану стоји на киши и чека да га пусте, никоме ништа није рекао.

Прочитајте још: Свака веза пролази кроз ПЕТ ФАЗА, али већина парова остане заглављено у ТРЕЋОЈ

Овај глумац такође користи јавни пријевоз и без проблема комуницира са бескућницима на улици и помаже им. Има тек 57 година, једе хот-дог у парку, седећи поред обичних људи.

Након снимања једног од "Матрикса", свим каскадерима дао је нови мотоцикл, као признање за њихову вештину. Одрекао се већине хонорара за плате костимографа и компјутерских стручњака који праве специјалне ефекте у "Матриксу", јер је закључио да је њихов рад у прорачуну филма потцењен.

Смањио је себи хонорар у филму "Ђавољи преступник" како би имао довољно новца да позове Ал Паћина.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.