Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Хтела је нешто важно да ми каже": Драгана Мирковић не може да прежали што није сазнала због чега је звала Ксенија Пајчин два дана пред смрт

Трагичан догађај који је потресао многе

1667463999_ksenija-i-dragana.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Ксенија Пајчин трагично је изгубила живот у 33. години живота 16. марта 2010. године. Њу је убио њен тадашњи дечко, некадашњи манекен Филип Каписода, који је затим дигао руку и на себе.

Прочитајте још: Бојана Стаменов открила како је смршала 80 килограма: "Смучило ми се, била сам странац у свом телу"

Овај догађај потресао је многе, а посебно оне естрадне уметнике који су били добри са Ксенијом, као што је то била Драгана Мирковић.

Певачица је једном прликом проговорила о непознаницама о њиховом односу, те испричала да је само два дана пред смрт Ксенија покушала да је добије.

Како је Драгана објаснила два дана пред смрт Ксенија је желела да јој "нешто важно да каже", а како се нису чуле, певачица ће заувек остати у незнању.

"Два дана пре него што је трагично преминула рекла је мом сараднику: 'Молим те, реци Драгани да ме позове, имам нешто јако важно да јој кажем'. Он ми није рекао тог дана, није ми рекао ни сутрадан, када ме је назвао, рекао ми је да смо је изгубили. Ја никад нећу сазнати шта је важно имала да ми каже. Остало ми је то као да је нешто требало да урадим за њу, не знам шта је било. То ће ми остати рана на срцу дефинитивно", рекла је Драгана.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas