Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хтео је да се ЗАМОНАШИ: Никола Роквић проговорио о теми коју је породица СТРОГО ЧУВАЛА

Певач Никола Роквић гостовао је у једној емисији први пут после очеве смрти.

1641304780_NIKOLA-R.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Sputnjik Srbija
Oglas

Иако се зна да је породица Роквић и те како побожна, певач Никола Роквић ји његова супруга Бојана изненадили су многе признањем да је једно време желео да се замонаши.

- Било је тренутака када је Никола помишљао на монашки живот, не у смислу да би нас оставио, далеко од тога, већ зато што је то њега изузетно вукло. И ја то потпуно могу да разумем. То је богатство које душа може да осети само на таквом месту. И кад добијемо ту благодат, тај благослов од молитве или поста, то је немерљиво с било каквим овоземаљским животом, тако да ја могу да разумем шта је њега вукло - испричала је Бојана и додала:

Прочитајте још: "Чудо је што је ТАТА толико ДУГО ПОЖИВЕО": Никола Роквић открио када је и како Марикну откривен РАК ПАНКРЕАСА

- Он је стварно у једном тренутку дубоко ушао у веру, окружио се људима који су у томе. Али касније је схватио да је најбоље што човек може да уради имплементирати тај духовни живот у овај који живимо. Успео је да нађе неку средину,  да живи здравим духовним животом, а да није монашки, који је тешко живети - описала је лепа манекенка у емисији "Док анђели спавају".

Певач је потврдио ову супругину причу.

- Па јесте, био сам мало напоран породици тада. То је та прва моја спознаја духовности, свака тема је била везана за духовност, хтео сам свима да пренесем то како сам ја горео у вери, али не може то тако. Ја сам човек који има породицу, има децу и моја келија је моја породица. Тако живим и покушавам да нађем тај неки узани пут, породични, а што се тиче монаштва, можда једног дана кад изведем децу на прави пут. Моја Бојана је велики човек, велики пријатељ, она је јако утицала на мој живот, наравно, свака жена утиче на живот мушкарца, али она је надоградила ту неку емпатију, људскост... Три у једној и жена и сестра и друг. То је Маринкова песма. Она је видела ту моју жељу и љубав да је рекла: "Никола, ти ако будеш желео да кренеш тим путем, даћу ти благослов".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas