Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ХВАЛА ШТО СИ РЕКЛА НЕ": Бројне колеге подржале Анђелу Јовановић јер је обила да глуми са Лечићем (ФОТО)

После одлуке Анђеле Јовановић да не жели да дели кадар са Браниславом Лечићем, због чега ју је он и тужио, стигла је подршка њених колега који су се огласили на друштвеним мрежама

1709627549_Foto-Ataimages.rs-Andjela-i-Lecic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Подршка за глумицу Анђелу Јовановић, која је одбила да одигра сцену с Браниславом Лечићем у серији "Радио Милева", стиже од стране многих колега, а овим поводом огласили су се до сада огласили Мирјана Карановић, Милена Радуловић, Милан Марић и Слобода Мићаловић, а подршку јој је пружила и певачица Северина.

Глумица Мирјана Карановић је на друштвеним мрежама сада поделила Анђелину слику, те написала:

- Браво, Анђела!

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - мирјанакарановиц

Јовановићеву је колегиница Милена Радуловић међу првима јавно подржала због њене одлуке да не жели да буде у истом кадру са Лечићем. Милена је у свом обраћању навела да не постоји млада глумица која није имала искуство са "сексуалним узнемиравањем" када је рад са Браниславом у питању.

- Подршка, Анђела! Зато што, невезано само за случај који је одјекнуо, не постоји млада глумица која је радила са Лечићем и није имала ситуацију која би се данас јасно и законски назвала сексуалним узнемиравањем. И то је целој бранши добро познато - написала је глумица на свом Инстаграму.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - милеена_радуловиц

Глумац Милан Марић такође је подржао Анђелу тако што је на свом профилу на Инстаграму написао следеће:

"Подршка за Анђелу Јовановић, хвала што је рекла не".

 

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - еугенсмесни

Слобода Мићаловић је поделила објаву мужа Анђеле Јовановић, на којој пише: "интегритет = слобода"

Лепу глумицу подржале су после вести о тужби многобројне јавне личности, али и Северина.

Севе је прво поделила на свом сторју пост у којем се захваљују Анђели "зато што је рекла не", а затим испод истог и оставила коментар подршке.

- Бравооо - поручила јој је Северина.

Анђела Јовановић потврдила да ју је Лечић тужио

Ћерка Гагија Јовановића и Бранке Пујић потврдила нам је да је Лечич против ње поднео тужбу.

- Да, тачно је да ме је Бранислав Лечић тужио суду, јер сам одбила да играм с њим у серији „Радио Милева“. Одбила сам да играм због непријатног догађаја из прошлости који сам имала с њим. Ни сада, ни било када у будућности не желим да будем у истом кадру с тим човеком како због онога кроз шта сам ја прошла, тако и принципијелно, због онога за шта су га моје колегинице оптуживале - рекла је за „Блиц“ Анђела Јовановић, не желећи да говори о детаљима „непријатног искуства из прошлости“.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas