Oglas
· · Komentari: 0

"HVALA ŠTO SI REKLA NE": Brojne kolege podržale Anđelu Jovanović jer je obila da glumi sa Lečićem (FOTO)

Posle odluke Anđele Jovanović da ne želi da deli kadar sa Branislavom Lečićem, zbog čega ju je on i tužio, stigla je podrška njenih kolega koji su se oglasili na društvenim mrežama

1709627549_Foto-Ataimages.rs-Andjela-i-Lecic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Podrška za glumicu Anđelu Jovanović, koja je odbila da odigra scenu s Branislavom Lečićem u seriji "Radio Mileva", stiže od strane mnogih kolega, a ovim povodom oglasili su se do sada oglasili Mirjana Karanović, Milena Radulović, Milan Marić i Sloboda Mićalović, a podršku joj je pružila i pevačica Severina.

Glumica Mirjana Karanović je na društvenim mrežama sada podelila Anđelinu sliku, te napisala:

- Bravo, Anđela!

Foto: Printscreen/ Instagram - mirjanakaranovic

Jovanovićevu je koleginica Milena Radulović među prvima javno podržala zbog njene odluke da ne želi da bude u istom kadru sa Lečićem. Milena je u svom obraćanju navela da ne postoji mlada glumica koja nije imala iskustvo sa "seksualnim uznemiravanjem" kada je rad sa Branislavom u pitanju.

- Podrška, Anđela! Zato što, nevezano samo za slučaj koji je odjeknuo, ne postoji mlada glumica koja je radila sa Lečićem i nije imala situaciju koja bi se danas jasno i zakonski nazvala seksualnim uznemiravanjem. I to je celoj branši dobro poznato - napisala je glumica na svom Instagramu.

Foto: Printscreen/ Instagram - mileena_radulovic

Glumac Milan Marić takođe je podržao Anđelu tako što je na svom profilu na Instagramu napisao sledeće:

"Podrška za Anđelu Jovanović, hvala što je rekla ne".

 

Foto: Printscreen/ Instagram - eugensmesni

Sloboda Mićalović je podelila objavu muža Anđele Jovanović, na kojoj piše: "integritet = sloboda"

Lepu glumicu podržale su posle vesti o tužbi mnogobrojne javne ličnosti, ali i Severina.

Seve je prvo podelila na svom storju post u kojem se zahvaljuju Anđeli "zato što je rekla ne", a zatim ispod istog i ostavila komentar podrške.

- Bravooo - poručila joj je Severina.

Anđela Jovanović potvrdila da ju je Lečić tužio

Ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujić potvrdila nam je da je Lečič protiv nje podneo tužbu.

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale - rekla je za „Blic“ Anđela Jovanović, ne želeći da govori o detaljima „neprijatnog iskustva iz prošlosti“.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas