Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

И НАКОН РАСТАНКА, БИЛА ЈЕ ЊЕГОВА НАЈВЕЋА ЉУБАВ! Бивши супруг Милене Дравић: "Кад сам приметио да јој сметам..."

Својом харизмом, вансеријским талентом и лепотом многе редитеље остављала је без даха, али и мушкарце који су те године жудели да се нађу у њеној близини.

1629122680_milena.JPG
Фото:YоутубеПринтсцреен/РТС
Oglas

Филмска дива Милена Дравић преминула је у 79. години живота, а у својој богатој каријери оставила је огроман број филмских, серијских и ТВ остварења. Удавала се три пута за своје велике љубави, а њен први супруг, како сам каже, и данас највише воли од свих жена које је волео.

Један од првих који је освојио срце тада младе Милене Дравић био је редитељ Пуриша Ђорђевић који данас има 93 године, и са одушевљењем се сећа филмске диве.

– Најважније у животу је да се не плашиш. Ја се никада ничега нисам плашио, блиско ми је оно што је говорио Ниче – није суштина у томе да смо били живи, него како смо живели. Виђам људе који су насмејани и срећни, понекад сретнем и оне богате. Али, и једни и други увек имају страх који не могу да схвате – први се плаше несрећних, јер мисле да је несрећа “заразна”, а богати се, по истом принципу, плаше сиромашних. Човек не сме да се плаши ни кад остане без кинте, ни кад има милионе, ни кад остане без љубави, ни кад има љубав. Љубав је врло важна, нарочито онда кад нас та љубав остави. Дан-данас у пролазу често виђам жену која ме је оставила 1980. Да ли верујете да се од тада још нисам опаметио? Али, од свих жена које сам познавао и које сам волео, још увек једино и највише волим Милену Дравић – рекао је за “Новости” Пуриша Ђорђевић који је о Милени Дравић најлепше причао.

– Највећа љубав била ми је Милена Дравић. Та љубав је 1960. прерасла у брак. У то време је била велика звезда. Ишли смо из филма у филм. Али кад сам приметио да јој сметам и да по много чему нисам човек за њу – пријатељски смо се развели – испричао је за Политику.

После развода са Ђорђевићем, с којим је провела неколико година заједничког живота, Милена је опет одлучила да изговори судбоносно “да” редитељу Војиславу Кокану Ракоњцу. Били су у браку до његове смрти 1969. године, када је преминуо у 34. години живота.

Трећа и велика љубав Милена Дравић био је Драган Гага Николић. Са њим је провела најлепше године свог живота.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas