Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВИП

И за њу мисле да је ПРЕТЕРАЛА: Ћерку Жељка Шашића и Соње називају "пластичном барбиком", а некад је изгледала ОВАКО (ФОТО)

Софија Шашић је недавно оперисала нос у Турској, а коментари на нов изглед су подељени.

1635272426_sofija.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/HYPE TV
Oglas

Софија Шашић, ћерка Соње Вуксановић и певача Жељка Шашића недавно је на свом Инстаграму објавила фотографију из Турске са завојима, где је одрадила корекцију носа.

Прочитајте још: "Морала и документа да мења": Топалкова жена после естетских операција НЕ ЛИЧИ на себе (ФОТО)

Њен нови изглед изазвао је лавину коментара на поменутој друштвеној мрежи, а многи од њених пратилаца сматрају да сада изгледа као "права барбика".

Иако је Софија наводно оперисала нос из здравствених разлога, њен отац Жељко недавно је изјавио за медије да му због појединих естетских корекција које је његова ћерка урадила није било свеједно, али је напоменуо да нема ништа против пластичне хирургије, све док се ради у границама и са мером.

Жељкова и Соњина наследница до сада је већ једном оперисала нос, попунила усне и повећала груди.

Пре пар година, Софија је изгледала другачије него што изгледа данас, што се може и видети на слици испод.

Међутим, иако су естетске корекције видне, она још увек није претерала, нити је отишла у крајност са захватима, иако се многим њеним пратиоцима не допада садашњи изглед.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Блиц

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas