Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУГА

Илда Шаулић проговорила о губитку бебе

Популарна певачица изгубила је бебу у трећем месецу трудноће

1595836660_ilda.JPG
Фото: Instagram printscreen/ildasaulic
Oglas

Илда Шаулић, почетком јула је објавила да је у другом стању, али је у том тренутку имала и корона вирус. Она и супруг веома су се радовали, што ће се по други пут остварити у улози родитеља, али нажалост радост им је прекинута.

Прочитајте још: НА НАЈЛЕПШОЈ ПЛАЖИ СОМА БЕЈА: Изван буке и гужве, парче раја умочено у Црвено море (ФОТО)

Прочитајте још:  Да ли сте чули за ВИРТУЕЛНО ЛЕТОВАЊЕ? Иван Босиљчић и Јелена Томашевић ипак отишли на море (ФОТО)

Илда се осећа добро, а како и сама каже, успела је да пронађе духовни мир

 - Кад се у обзир узме све кроз шта сам прошла, добро сам. Наравно и даље осећам неке последице интервенције, али све ће то проћи. Много је важније да сам упркос свему успела да сачувам унутрашњи мир, да сам се помирила са ситуацијом, у чему су ми неизмерно помогли и породица и пријатељи који су за мене ту у добру и у злу - рекла је Илда.

Вероватно најтежи тренутак који је сачекао јесте онда када је требало да се вест о губитку детета саопшти њеној ћеркици Еми.

Прочитајте још: Крили се у контејнеру, покушали да их усвоје: Ово су покушаји обожаваоца да упознају своје идоле! Шта бисте ви урадили?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jutarnji program TV PRVA 😊#namojnacin #10godinasavama #letnjapozornicatopciderac ❤️💃🎼

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on

- На сву срећу, имам паметно и за своје године запањујуће зрело дете. Свакоме ко се јави на телефон је говорила како ће да добије бату или секу. Ово је прихватила као неминовност. Она је иначе таква. Када је тата погинуо, говорили смо јој како је он на путу, покушавајући да је на тај начин поштедимо. Нисмо знали како да јој саопштимо истину, а да она то разуме и прихвати. И онда је једном приликом, када смо јој дали тај одговор рекла: "Мој деда није на путу, он је са анђелима". Били смо шокирани, али смо схватили да од ње не треба крити превише ствари - завршава Илда.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas