Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ИЛИ ЋУ ДА ВОЗИМ ВИЉУШКАР ИЛИ ЋУ ДА ПЕВАМ: Дара Бубамара о почецима своје каријере

Дарин пут до звезда није био ни мало лак

1713183348_Dara-Bubamara-ATA.jpg
Пхото:АТА
Oglas

Једна од најпознатијих певачица која је већ дуго на естради Дара Бубамара у емисији  "Восткаст" проговорила је о својим почетцима. Водитељ емисије питао је да ли је одувек знала да жели да се бави певањем. Ова је дала одговор где је рекла како јој се остварило све што је замислила: 

- Знала сам, буквално од кад сам била клинка, сада клинке прво размишљају како ће да ставе силиконе у уста, а ја сам размишљала о гласу. Ми смо се играли Евровизије испред зграде, био је тај неки камион онако зелени и ту сам ја као увек побеђивала, певала неке песме тад са Евровизије.- испричала је Рада па је додала:

-Да ли се сећате "Музички тобоган", то је било нешто престижно, сећам се ту се није могао појавити свако, ја сам се тамо појавила као клинка са имитацијама, онда је била нека аудиција "Покажи шта знаш", па ме је приметио Рако Ђокић, покојни најбољи менаџер.

Водитељ је пркеинуо и рекао питао је: "Како је дошло до тога уопште да се ти појављујеш у том неком медијском смислу?" На шта Дара наставила причу: 

-Тако што је моја учитељица која нам је предавала музичко она је рекла за "Музички тобоган" да се ја тамо појавим. То је пре свега био квалитет. Није било приче, изгледа, не знам шта, и ја сам буквално дошла ту певала неку песму, одувала. Онда су биле "Змајеве дечије игре" то је исто било престижно. Освојила сам и "Прву песму Југославије", клинка, чак нисам имла ни шта да обучем, па сам позајмила од другарице из разреда неки комплет туфнасти зато што је њена мама радила у Немачкој па је имала пара. Нема везе паре. Ја сам њој захвална, ја причам реално. И онда је кренуо "Музички тобоган" и онда један дан, приметио ме је и Захари и рекао је: " Ти ћеш се звати мрвица" ја још тад гледам као каква мрвица. Увек сам знала шта хоћу, шта год сам ја замислила то се мени остварило. Ја мислим да је то негде од Бога записано. Све ово што радим, ништа нема везе са политиком све сама гурам. 

Испричала је и како је добила сада свима познато име Дара Бубамара:

-Тата ме је довео у једну кафану, пустио ме је да певам  и ту је био неки бенд, звали су се Дара Бубамара, ја сам помислила "Како сељачко име" али то је судбина они нису имали певачицу и ја сам ушла у бенд. Тада је кренула Дара Бубамара, кренула Кошава са Дунава, кренуло све, наравно до тога је требало да се дође, певали смо Таш, Тврђава, Рума. 

Затим се присетила и средње школе и додала: 

-Ја ишла у средњу школу саобраћајну . До три четири певам а у шест идем у школу, спавала на компијутерима, намучила сам се баш али опет кажем. Ја сам се увек провлачила и онда сам схватила да не могу све. Или ћу да будем виљушкар или да певам и ја сам се пребацила на ванредно. 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas